Sojourn wereldcruise 2020: een fantastische reis voor lichaam én geest

Icon 31/07/2018
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Rederij Seabourn heeft ook in 2020 weer een fantastische wereldcruise op het programma staan. U zult in maar liefst 146 dagen, letterlijk de wereld rondvaren op het zeer indrukwekkende en luxueuze cruiseschip, de Sojourn. Hierbij zult u 61 havens aandoen en de mooiste plekken op aarde bezoeken. Daarnaast wordt u aan boord een zeer veelzijdig entertainmentprogramma aangeboden, waarbij u onder andere lezingen kunt bezoeken van inspirerende sprekers. U kunt met de Sojourn wereldcruise 2020 dus een fantastische reis voor lichaam én geest maken.

De route van de Sojourn wereldcruise 2020

De Sojourn zal op 4 januari 2020 de trossen losmaken in Miami om koers te zetten richting de Caribbean. Na een heerlijk verblijf op een aantal eilanden, zal het schip koers zetten naar Afrika waar u prachtige ervaringen zult opdoen in onder andere Namibië, Ivoorkust, Zuid-Afrika en Kenia. Na een bezoek aan de eilanden in de Indische Oceaan staan u verschillende bestemmingen in Azië te wachten. Met stops in Sri Lanka, India, Maleisië, Thailand en Indonesië brengt u een bezoek aan de mooiste bestemmingen in dit gebied. Vervolgens zet de Sojourn koers in de richting van Australië, waar u onder andere Sydney kunt bezoeken. Daarna zult u diverse fascinerende eilanden in de Stille Oceaan aandoen om de reis in stijl af te sluiten door langs de beroemde Golden Gate Bridge in San Francisco te varen.

Wereldcruise Sojourn 2020

De stijlvolle entourage aan boord van de Sojourn

Ook op de zogenaamde zeedagen zult u enorm genieten van deze fantastische wereldcruise. De entourage aan boord van de Sojourn is stijlvol en luxe te noemen. Dit cruiseschip van rederij Seabourn heeft uitsluitend luxe suites. U heeft de beschikking over alle moderne voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Daarnaast staat een zeer servicegericht team van wel 330 medewerkers, dag en nacht klaar om de passagiers op hun wenken te bedienen.

Hoe luxe is luxe eigenlijk? Lees er meer over in deze blog

Het schip heeft zeer veel restaurants, bars, zwembaden, sportgelegenheden en andere prettige voorzieningen waar u zich heerlijk kunt ontspannen. De Seabourn Square is hiervan een treffend voorbeeld. Deze lobby is ingericht als een heerlijk comfortabele woonkamer die voorzien is van comfortabele stoelen of sofa’s. U zult u zich hier zeker welkom voelen en heerlijk kunnen ontspannen. Deze ruimte kenmerkt de zeer prettige sfeer aan boord die het beste als rustgevend beschreven kan worden.

Sojourn wereldcruise 2020: Seabourn Square

Geestelijke verrijking gedurende de wereldcruise door vooraanstaande sprekers

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kunt u zich uitstekend amuseren op het cruiseschip. Naast de heerlijke maaltijden die in de restaurants geserveerd worden, kunt u onder het genot van een smakelijke cocktail genieten van de vele shows en ander entertainment.

Tevens kunt u luisteren naar zeer vooraanstaande- en inspirerende sprekers die aan boord lezingen geven onder de noemer “Seabourn Conversations”. Het programma is gericht op de geestelijke verrijking gedurende de cruise en wordt verzorgd door voortreffelijke sprekers en persoonlijkheden uit verschillende vakgebieden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere antropologie, verkenning van de ruimte, culinaire hoogstandjes, militaire geschiedenis en kunst. Seabourn presenteert hiermee een zeer interessant verrijkingsprogramma aan haar gasten aan en biedt dus een fantastische reis voor lichaam én geest.

Interesse om als gast mee te varen op de Sojourn wereldcruise 2020?

De luxe voorzieningen aan boord en de all-inclusive formule maken dat cruisen met Seabourn een zeer exclusieve ervaring is. De interessante lezingen die gegeven worden zorgen voor een mooie geestelijke verrijking.

Heeft u interesse om als gast mee te varen op de Sojourn wereldcruise 2020? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke afspraak. In dit gesprek kunnen we u veel meer, gedetailleerde informatie geven over deze fantastische, luxe wereldcruise en al uw vragen hierover kunnen beantwoorden.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */