Riviercruises van AmaWaterways: een aantrekkelijke invulling voor ieder vakantieplan

Icon 26/04/2017
Icon Door Reader Offers
Icon 0 reacties

AmaWaterways is de geschikte rederij voor de mensen die wel een cruise willen maken, maar niet meteen voor een langere tijd van huis willen of kunnen zijn. De cruises die deze rederij aanbiedt zijn cruises van gemiddeld zeven tot tien dagen. De riviercruises van AmaWaterways zijn een aantrekkelijke invulling van ieder vakantieplan. Het aanbod is zeer veelzijdig, voor jong en oud.

AmaWaterways heeft een vloot van maar liefst twintig cruiseschepen, nummer eenentwintig (de AmaKristina) wordt op dit moment gebouwd. Veel van deze schepen varen over de mooiste rivieren in Europa, maar er worden ook fantastische riviercruises aangeboden in Vietnam & Cambodja, Myanmar en Afrika. AmaWaterways biedt upmarket cruises aan in een kleinschalige setting. De schepen zijn niet te groot en geschikt voor een internationaal publiek. De voertaal op het schip is Engels. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om het u gedurende de cruise volledig naar het zin te maken aan boord.

Afrika ontdekken met een riviercruise

In Afrika vaart u met de stijlvolle Zambezi Queen door het Chobe National Park. U ontdekt de cultuur in deze mooie streek en onder het mom van “a walk on the wild side” kunt u fantastische safari’s maken en het wild bekijken in de mooiste parken. Natuurlijk mag een bezoek aan de Victoria watervallen niet ontbreken. AmaWaterways doet naast Zuid Afrika ook Botswana, Tanzania en Zimbabwe aan.

Vietnam en Cambodja, indrukwekkend

De riviercruises die AmaWaterways in Vietnam en Cambodja aanbiedt, zijn in een woord indrukwekkend. De riviercruise van Prek Kdam naar Ho Chi Minh City (voorheen Saigon) zal u een indrukwekkende reis laten maken door de roemruchte geschiedenis van deze landen. Daarnaast zult u de cultuur en de tradities van deze landen kunnen ervaren. Bezoek de markt in Cai Be (waar het transport van het marktkoopwaar over het water gaat), ga langs het moderne Hanoi en bekijk de parel van Azië: Phnom Penh. Daarnaast zult u de tempelmuren van het “terras van de olifanten” gaan bekijken tijdens deze cruise.

Veelzijdig aanbod in Europa

Het cruise aanbod van AmaWaterways in Europa is zeer veelzijdig. De rederij heeft cruises over diverse mooie rivieren in Europa uitgestippeld. U kunt hierbij onder andere denken de Donau, de Dordogne, de “gouden rivier” Douro, de Rijn, de Moezel, de Rhône en de Seine. De mooiste plekken worden aangedaan zoals het sprookjesachtige Miltenberg, het mooie Lissabon, het indrukwekkende Wenen en het fantastische Budapest.  

Gedurende de cruise worden er zeer veel excursies aangeboden, die al bij de prijs zijn inbegrepen. Het is een zeer gevarieerd aanbod. Van het bezoeken van kastelen, cultureel erfgoed en musea, tot wijn proeven, kennismaken met de flamenco dans en het luisteren naar muziek.

Actievere excursies

Het aanbod is geschikt voor alle leeftijden. Er worden naast het bovenstaande ook diverse uitstapjes georganiseerd met een actieve insteek zoals fietstochten en hikes. Dit maakt deze rederij ook zeer interessant voor een jonger publiek. Voor de volledigheid is het goed te vermelden dat de cruises overigens niet direct geschikt zijn voor kinderen.

In het veelzijdige aanbod van AmaWaterways worden ook thema cruises aangeboden zoals wijncruises, golf river cruises en cruises langs de diverse kerstmarkten.  

Reader Offers kan u helpen in het maken van uw keuze

Bent u na het lezen van dit artikel net zo enthousiast over riviercruises als wij zijn? Wij, de cruise specialisten van Reader Offers, zitten voor u klaar om u te helpen met het maken van uw keuze van een cruise die het beste aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op voor het maken van een, vanzelfsprekend vrijblijvende, afspraak. Dit kan bij ons op kantoor in Oosterbeek maar ook bij u thuis. U zult ontdekken dat de rivieren u naar mooie bestemmingen kunnen leiden.