Rederijen

Wereldcruisen.nl | Reader Offers biedt wereldcruises aan van veel verschillende rederijen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de rederijen en het aanbod aan cruisevakanties per rederij. Voor een uitgebreider overzicht, kunt u ook onze pagina Cruises bezoeken.

Een overzicht van de rederijen waar Wereldcruisen.nl | Reader Offers mee samenwerkt:

Crystal Cruises logo

Ontdek de wereld in stijl met Crystal Cruises

Rederij Crystal Cruises is in 1988 opgezet met een visie op een compleet nieuwe standaard in luxe reizen en het ontdekken van de wereld. Crystal Cruises biedt twee prachtige schepen van wereldklasse: de Crystal Serenity en de Crystal Symphony. Moderne schepen die u kunt vergelijken met de meest luxueuze hotels wereldwijd. De rederij neemt u mee naar favoriete must-see’s en onontdekte juweeltjes. Een avontuur waar het u aan niks zal ontbreken. Crystal biedt 6 sterren service tevens kunnen ze de pre- en post-cruise landexcursies en hotelarrangementen voor u verzorgen. De landexcursies zijn fantastisch georganiseerd.   Aan boord worden er lezingen georganiseerd over geschiedenis, cultuur, kunst en meer. U kunt leren bridgen, golfen, dansen, digitale films maken en meer.

Bent u op zoek naar een luxueuze cruisevakantie waar het u aan niets zal ontbreken? Kom dan luxe cruisen met Crystal Cruises! Ontdek de cruises van Crystal hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Crystal Cruises

Cunard Logo

Cruisen met Cunard

De gouden eeuw van zeereizen was een periode voor de welgestelden. De Atlantische Oceaan oversteken was een groot evenement op zich, een bijzonder voorrecht voor de hoger opgeleide burgerij. Deze oversteek maken met de Cunard rederij was een vanzelfsprekende keuze voor zo’n reis. De sierlijke cruiseschepen waren drijvende paleizen met art deco sierlijkheid en een inrichting in Edwardiaanse stijl. Het ontbrak gasten aan niets en er was veel comfort en luxe aan boord. De schepen trokken de grootste persoonlijkheden aan: wereldleiders, filmsterren en andere belangrijke mensen. Er waren champagneavonden met formeel geklede heren in smoking en dames in avondjurk. Zien en gezien worden was een belangrijk aspect van luxe cruise reizen. Het einddoel bereiken was eigenlijk maar de helft van de lol.

Cunard zet de traditie van stijl door met de Queen Mary 2 en de Queen Victoria: bij Cunard zijn de reizen misschien nog wel een grotere belevenis dan de bestemmingen. In december 2007 is de Queen Victoria toegevoegd aan de vloot en in 2010 is de nieuwe Ocean Liner Queen Elizabeth opgeleverd. Een stijlvol schip in de traditionele Cunard stijl en voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen. Reader Offers heeft voor u de beste deals voor Cunard cruises.

Bent u op zoek naar een cruiserederij met een uitgebreide historie. Met cruiseschepen met een sfeervolle ambiance en alle luxe die u zich kunt wensen. Waar u in prachtige restaurants kunt genieten van heerlijke diners en die service hoog in het vaandel heeft staan en waar u een vijf sterren behandeling kunt verwachten? Kom dan luxe cruisen met Cunard! Ontdek de cruises hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises

Bekijk de cruiseschepen van Cunard

FredOlsen Cruise lines logo

Fred. Olsen Cruise Lines: cruisen voor iedereen!

Fred. Olsen Cruise Lines biedt u de mogelijkheid om bijzondere bestemmingen te ontdekken terwijl u geniet van het comfort, de Britse stijl en klasse. De rederij heeft een historie vanaf 1848 van Noors Zeemanschap en heeft al meer dan vijf generaties lang nauwe banden met Engeland en Nederland. Het zijn vooral de Noorse en Oostzee Cruises, waar het erfgoed tot haar recht komt.

Met cruises van 3 tot 107 nachten probeert Fred. Olsen voor iedereen een geschikte reis te programmeren, zowel voor regelmatige cruisers als voor de firsttimers. Er is een zeer vriendelijke sfeer aan boord van de wat kleinere, door familiebedrijf gerunde Fred. Olsen schepen, de medewerkers horen tot de vriendelijkste van de varende bemanningen ter wereld.

Zoekt u een cruiserederij waar u kunt genieten van uw reis, de luxe aan boord en gezellige mede-passagiers? Dan bent u bij rederij Fred. Olsen Cruise lines aan het juiste adres. Reader Offers helpt u graag met het uitzoeken van een geschikte cruise met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de cruises hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Fred.Olsen Cruise Lines:

Bekijk de cruises van Fred.Olsen Cruise Lines:

Rederij Hapag Lloyd cruises logo

Op wereldcruise met Hapag Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises is een Duitse rederij die het 5-sterren plus segment aanbiedt met cruiseschip de MS EUROPA 2. De rederij heeft een vloot van 18 schepen, verschillend van grote en mate van luxe. De MS Europa 2 vaart de wereldcruise. Voor wie het kan is dit een ultieme manier van wereldreizen en beleven. De beste cruisemaatschappij volgens de reisgidsenuitgever Berlitz. Hapag-Lloyd Cruises biedt u ook veel verschillende expeditiemogelijkheden met haar kleinere schepen oa de HANSEATIC Nature en de HANSEATIC Inspiration, onder andere naar Antarctica, de Noordpool of het Amazonegebied behoren tot de mogelijkheden.

Zoekt u veelzijdige cruisemogelijkheden bij een luxueuze rederij of wilt u een unieke expeditiecruise maken? Dan kan de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises voor u wel eens de beste keuze zijn. Ontdek de cruises van deze wereldcruise rederij hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Hapag Lloyd Cruises:

Bekijk de cruises van Hapag Lloyd Cruises:

Logo Holland america line

Op (wereld)cruise met Holland America Line

Door de jaren heen is Holland America Line (HAL) een ervaren, bekende en gerenommeerde rederij geworden. Haar naamsbekendheid reikt over de hele wereld en haar schepen komen in alle denkbare vaargebieden. HAL staat bekend om haar uitstekende service, smaakvolle restaurants, uitgebreide activiteiten en prettige sfeer en haar met zorg samengestelde, wereldwijde reisroutes. De middelgrote vloot van deze rederij zorgt ervoor dat in bijna alle havens aangelegd kan worden waardoor de reisroutes een speciaal en eigen karakter krijgen.

Bent u op zoek naar een gerenommeerde cruiserederij met een uitgebreid aanbod? Dan zijn de (wereld)cruises van Holland America Line precies waar u naar op zoek bent. De schepen van deze bekende rederij varen de hele wereld over en doen prachtige bestemmingen aan. Ontdek hoe fijn cruisen kan zijn! Ontdek het cruise-aanbod van HAL hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Holland America Line:

Bekijk de cruises van Holland America Line:

P&O cruises logo

Engelands populairste cruiserederij: P&O Cruises

P&O Cruises zou momenteel niet zijn waar zij zijn, meest favoriete cruiserederij in de U.K., zonder haar excellente en uiterst kundige team. Het maakt niet uit hoe groot het schip is, uitstekende service is wat het cruisen met een schip van P&O Cruises zo’n bijzondere ervaring maakt. Professionaliteit, een getrainde staf en kwaliteit staan bij P&O Cruises hoog in het vaandel.

Zoekt u een cruiserederij waar u kunt genieten van uw reis, de uitstekende service aan boord en kwalitatief goed eten? Dan is een cruise met P&O Cruises precies wat u wilt. Reader Offers helpt u graag met het uitzoeken van een geschikte cruise. Ontdek de cruises hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van P&O Cruises:

Seabourn logo

Luxe cruisen met Seabourn

Kom luxe cruisen met Seabourn! Bij Seabourn bent u passagier van een kleine zeeminnende groep die toevallig samen reist op een ontspannen manier. Voor een luxe cruise met uitstekende service en intieme sfeer bent u bij Seabourn aan het juiste adres. Een Seabourn cruise is een 5 sterren all-inclusive reis waarbij de drankjes en fooien aan boord zijn inbegrepen. De Seabourn schepen hebben alleen suites welke beschikken over alle denkbare moderne voorzieningen en luxe.  In uw gratis minibar zult u uw eigen selectie aan wijn of andere spiritualiën tegenkomen. Vers fruit, gepersonificeerd briefpapier en wellness producten zullen ook in uw hut staan. Seabourn heeft ook watersportmogelijkheden waarvan de gast – indien de cruise dit toelaat – gratis gebruik van kan maken. Seabourn heeft in 2016 4 schepen, Odyssey, Sojourn, Quest en Encore. In 2018 wordt de Ovation toegevoegd.

Bent u op zoek naar een kleinschalige cruiserederij die service hoog in het vaandel heeft staan en waar u een vijf sterren behandeling kunt verwachten? Kom dan luxe cruisen met Seabourn! Ontdek de cruises van Seabourn hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruises van Seabourn:

Bekijk de cruises van Seabourn:

Regent Seven Seas Cruises

All inclusive cruisen met Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises is een ultra luxe cruise rederij waar u terecht kunt voor all inclusive (wereld)cruises. De prachtige schepen van Regent brengen u naar bijzondere plekken en zorgen dat het u onderweg aan niets ontbreekt. Van diners tot excursies en van fooien tot de uiterst persoonlijke service aan boord van Regents cruiseschepen: alles is inclusief. Bovendien hebben vrijwel alle suites aan boord van de schepen van Regent de beschikking over een eigen balkon. De persoonlijke service aan boord is werkelijk ongekend en het all inclusive concept zorgt dat het u aan niets zal ontbreken.

Regent Seven Seas Cruises doet met haar vloot meer dan 430 bestemmingen aan en dat biedt u vrijwel oneindig veel mogelijkheden om de reis van uw dromen te maken.

Zoekt u een rederij waarbij u gegarandeerd bent van een bijzondere, luxueuze cruise-ervaring? Wordt u graag verwend door culinaire hoogstandjes? En wilt u tijdens uw cruise nergens meer naar om hoeven kijken? Dan is een cruise met een schip van Regent Seven Seas Cruises de ideale keuze voor u.

Ontdek het aanbod van Regent Seven Seas Cruises hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Regent Seven Seas Cruises:

Bekijk de cruises van Regent Seven Seas Cruises:

Silversea Cruises logo

Ultiem cruisen met Silversea Cruises

Kom ultiem cruisen met Silversea Cruises. Deze rederij vaart sinds 1994. Ze hebben  luxueuze en elegante schepen en bieden een all inclusive prijs. De schepen Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow en Silver Explorer horen allemaal bij deze vloot. Bij de prijs inbegrepen zijn: de wijnen en andere alcoholische versnaperingen, havenbelastingen, vervoer van en naar de haven, excursies ter land en op zee. Ook de fooien zijn inclusief. De rederij wil graag het topsegment bedienen en doet al het mogelijke om u dit te laten ervaren. Een geweldige  keuze voor mensen die van een topproduct kunnen genieten. De suites zijn ruim, de minibar gevuld met drank(en) van uw keuze en de bemanning onnavolgbaar in service. De excellente keuken en bemanning verwelkomt u graag.

Voor deze rederij hebben wij ook de cruise expeditie mogelijkheden, de ‘warm-water’ expeditie met de Silver Galapagos naar Azië en de Pacific, de ‘koud-water’ expeditie met de Silver Explorer naar Patagonië, Rusland of Antarctica.

Bent u op zoek naar een luxe cruiserederij met cruises naar bijzondere gebieden? Kom dan cruisen met Silversea! Ontdek de cruises van Silversea hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Silversea Cruises:

Bekijk de cruises van Silversea Cruises:

MSC Cruises Logo

Ontspannen cruisen met MSC Cruises

MSC Cruises is de grootste particuliere cruiserederij ter wereld en tegelijkertijd ook een van de oudste. Het verhaal van MSC cruises begon ruim 300 jaar geleden met een zeevarende Italiaanse familie die betrokken was bij de transport over zee van en naar Napels. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende cruiserederij die per jaar een enorme diversiteit aan bestemmingen aandoet. Alle schepen uit de vloot van MSC Cruises zijn ontworpen en ingericht door de beste architecten en tot in de puntjes verzorgd. Aan boord geniet u van ontspanning en verwennerij en als u aan land gaat, biedt de rederij u vele, bijzondere excursiemogelijkheden. De service én het entertainment die MSC Cruises biedt, is van hoog niveau. De unieke reizen die u kunt beleven aan boord van een cruiseschip van MSC Cruises zorgen gegarandeerd voor een ultieme vakantie-ervaring. 

Bent u op zoek naar een unieke cruisevakantie aan boord van een zeer compleet schip? Boek dan een wereldcruise met cruiseschip MSC Magnifica van MSC Cruises. Ontdek de cruises van MSC Cruises hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van MSC Cruises:

Bekijk de cruises van MSC Cruises:

Rederij Oceania logo

Cruisen in stijl met Oceania Cruises

Een cruise met een schip van Oceania Cruises is een cruisevakantie die u altijd zal bijblijven. De middelgrote schepen van Oceania Cruises brengen u naar ’s werelds mooiste bestemmingen terwijl u aan boord geniet van gastronomische hoogstandjes die niet zouden misstaan in een restaurant met een Michelin-ster. Hoewel de schepen elegant en klassiek ingericht zijn, is de sfeer aan boord informeel en warm. Ervaar het plezier van een wereldcruise met Oceania Cruises.

Wilt u graag culinair verwend worden terwijl u prachtige bestemmingen aandoet? En zoekt u een schip met een elegante uitstraling én een informele sfeer? Dan is een cruise van Oceania Cruises voor u beslist de juiste keuze.

Ontdek het aanbod aan cruises van Oceania Cruises hieronder of ga naar de pagina Cruises.

Bekijk de cruiseschepen van Oceania Cruises:

Bekijk de cruises van Oceania Cruises:

AMAWaterways riviercruises

Luxe riviercruisen met Amawaterways

AmaWaterways is een familiebedrijf-rederij en voegt elk jaar prachtige nieuwe hoofdstukken aan hun geschiedenis van rivier cruises. Het gasten naar de zin maken staat hoog in het vaandel, niet stilstaan maar op zoek naar innovaties voor gast en bedrijf. Altijd nieuwe ontwerpen toevoegen en implementeren aan schepen, nieuwe excursies, nieuwe bestemmingen en aan geweldige luxe aan boord die niet snel wordt vergeten. Maar ook blij worden als gasten vertellen dat ze zo hebben genoten van hun cruise met AmaWaterways.  Luxe riviercruises in Europa, Azïe en Afrika.

Zoekt u veelzijdige luxe riviercruise mogelijkheden? Dan kan de rederij AmaWaterways voor u wel eens de beste keuze zijn.

Ontdek de cruises van AmaWaterways hieronder of bekijk een overzicht op de pagina Riviercruises. Wilt u meer weten over AmaWaterways? Bekijk dan onze speciale pagina met uitgebreide informatie over deze rederij.

Bekijk een greep uit de cruiseschepen van AmaWaterways: