De ms Amsterdam, cruises met een stijlvol karakter in een intieme sfeer

Icon 27/03/2017
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Als gast op een van de schepen van de Holland America Line zult u genieten van een prachtige reis in een zeer stijlvolle maar toch intieme ambiance. De schepen van de Holland America Lijn hebben een inrichting waarin stijl op een geraffineerde wijze is geïntegreerd met de intimiteit en gastvrijheid dat de rederij uitstraalt.

De ms Amsterdam is hier een goed voorbeeld van. Het naar onze hoofdstad vernoemde schip, heeft een capaciteit van 1.380 passagiers. Het is daarmee een middelgroot vier sterren-schip van de Holland America Line. Het schip, dat voorzien is van de allernieuwste scheepsbouw technologie, heeft een stijlvol karakter wat een intieme sfeer uitstraalt.

De hutten op de ms Amsterdam

De hutten zijn smaakvol ingericht, met mooie meubels. Er ligt zachte vloerbedekking, fraaie wandbekleding en mooi linnengoed. De badkamers zijn mooi en efficiënt ingericht. U vindt  een prettige bad/douche combinatie, verzonken wastafels met nieuwe kranen en mooi geïntegreerde Led verlichting. Er zijn USB aansluitingen en een interactief TV-systeem waar u ook gratis films mee kunt kijken en informatie kunt opvragen over het schip.

De culinaire hoogstandjes op de schepen van de Holland America Line

Aan boord zult u genieten van de vele culinaire hoogstandjes die de chef koks dagelijks voor u bereiden. U kunt in de hoofd eetzaal terecht voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een onvergetelijk vijf gangen diner. Daarnaast is er een heerlijk grill restaurant, een stijlvol Italiaans restaurant, een eetgelegenheid voor de exotische gerechten en een intieme visbrasserie voor de heerlijke gerechten uit zee. Heeft u geen zin om uitgebreid van een maaltijd te genieten maar heeft u meer zin in een snack en een drankje? Ook hiervoor zijn er volop mogelijkheden. Er zijn gezellige cafés aan boord, een lido market voor casual maaltijden en tevens een drive in voor een lekkere hamburger of een pizza. Naast deze maaltijden wordt er op zeedagen een uitgebreide high tea aangeboden en is het mogelijk om 24 uur per dag een maaltijd in uw hut te laten serveren.

Veelzijdig entertainment

Aan het entertainmentprogramma wordt veel aandacht besteed op de ms Amsterdam (maar dat geldt overigens voor alle cruises van de Holland America lijn). Er is een gevarieerd entertainmentprogramma met volop keuze uit live muziek of shows met zang en dans. Daarnaast zijn er bioscopen, casino’s en sportgelegenheden. Er zijn meerdere zwembaden aan boord en diverse sauna’s voor een optimale ontspanning. Aan boord worden interessante workshops, wijnproeverijen en lezingen gegeven.

Art-deco stukken en het indrukwekkende Planeto Astrolabium

Het Nederlandse erfgoed is duidelijk overal op het schip aanwezig in originele art-deco stukken die ooit op het elegante schip Nieuw Amsterdam van 1938 te bewonderen waren. Tegelijkertijd heeft het schip een moderne uitstraling door het werk van Stephen Card die op de openbare plekken zijn opgehangen. Met het prachtige Planeto Astrolabium, dat speciaal voor het schip ontworpen is en te vinden is in het hart van de Amsterdam, kan de plaats en hoogte van hemellichamen berekend worden en het kan gebruikt worden om tijdzones en de exacte tijd op het schip af te lezen.

En ook nog de bestemmingen…

De uitmuntende vriendelijkheid van de bemanning zal er zeker aan bijdragen dat u een heerlijke wereldreis kunt maken. De wereldreis…, die zou u bijna vergeten als u aan boord bent, zo heerlijk en ontspannen zult u zich voelen gedurende de zeedagen. Op de ms Amsterdam kunt u vanaf  4 januari 2018 maar liefst 115 dagen lang genieten van een prachtige wereld cruise langs de mooiste plekken op aarde. De cruise gaat onder andere langs indrukwekkende plaatsen als: het Panamakanaal,  Australië, Indonesië, Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Seychellen, Madagaskar en Namibië. De ms Amsterdam staat garant voor een onvergetelijke “rond de wereld cruise”. U zult terugkomen met een koffer vol ervaringen, niet alleen van de bestemmingen maar ook van het fantastische verblijf aan boord van het karakteristieke cruiseschip.

Heeft u interesse om te gast te zijn op de ms Amsterdam? Reader Offers zit voor u klaar om alle mogelijkheden van de ms Amsterdam en de Holland America Line met u te bespreken. Wij organiseren uw complete vakantie, dus inclusief de reis naar de vertrekhaven.

Welkom aan boord van de ms Amsterdam.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef

Schip: Noordam

Vertrekdatum: 29 januari 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Singapore

Route

29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef route
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */