Last-minute cruisen: het mooiste aanbod voor 2020

Icon 10/12/2019
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Wereldcruises zijn meestal al 1 á 2 jaar van tevoren te boeken en vaak snel uitverkocht. Toch wil het wel eens gebeuren dat er wat plaatsen vrijkomen. Iets waar u mooi gebruik van kunt maken! Daarom brengen we in deze blog de mooiste last-minute cruises onder de aandacht. Wie weet zit uw droomcruise, die in eerste instantie volgeboekt was, er wel bij.

 Cruise door het Caribisch gebied met Oriana

Wat is er nu mooier dan het nieuwe jaar beginnen met een cruise? Deze fantastische cruise vertrekt op 6 januari 2020 vanuit Southampton. Het schip waar u mee op reis gaat is de Oriana van rederij P&O. De vele faciliteiten aan boord van dit heerlijke cruiseschip zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens deze 29-daagse cruise brengt u onder andere een bezoek aan Sint Maarten, Antigua en Barbados en Grenada, waar u het Caribische leven optimaal kunt ervaren. Op de terugreis bezoekt u ook nog eens de Azoren waar u de mogelijkheid heeft om het stijlvolle Ponta Delgada met haar koloniale architectuur te verkennen. Kortom een reis om nooit te vergeten en dat meteen aan het begin van het nieuwe jaar!

71-daagse Zuid-Amerika cruise met de Balmoral

Bent u het koude natte en gure weer in Nederland wel zat en vraagt u zich af hoe u de eerste maanden van het nieuwe jaar door gaat komen? Waarom boekt u niet een last-minute cruise, zoals deze reis van 71 dagen rondom Zuid-Amerika? Waar het op het noordelijk halfrond winter is, is het op het zuidelijk halfrond en dus ook in Zuid-Amerika volop zomer. Stap op 6 januari in Southampton aan boord van de Balmoral van rederij Fred. Olsen en laat u meevoeren op een uitgebreide ontdekkingsreis. Bezoek iconische bezienswaardigheden, oude schatten, prachtige stranden en indrukwekkende natuur. Via Madeira vaart u richting Brazilië waar u 2 dagen in Rio de Janeiro verblijft. Vervolgens cruist u verder en bezoekt u onder andere Buenos Aires, worden er twee zeldzame stops op de Falkland eilanden gemaakt, kunt u één van de wereldwonderen, namelijk Machu Picchu, bezoeken en voor de natuurliefhebbers staan er een aantal dagen Chileense fjorden op het programma en alsof dat nog niet genoeg is vaart u ook nog eens door het Panamakanaal. Een droom van velen. 

Unieke last-minute cruises: ontdek Zuid-Amerika en Antarctica!

Heeft u altijd al Antarctica willen bezoeken? Dan is dit uw kans. Op 5 januari vertrekt de Volendam van de Holland America Line vanuit het Amerikaanse Fort Lauderdale om koers te zetten richting Zuid-Amerika. Het wordt een zogenaamde 3 A reis. U bezoekt het Andes gebergte in Peru, de exotische Amazone in Brazilië en de serene ijswereld van Antarctica. Aan boord van de Volendam zal het u aan niets ontbreken en kunt u in alle rust en luxe genieten van deze unieke cruise. Een magische reis om nooit te vergeten. 

146 dagen op wereldcruise met Sojourn

Het nieuwe jaar beginnen met een 146-daagse wereldcruise is iets waar veel mensen van dromen. Op 4 januari 2020 vertrekt de Seabourn Sojourn vanuit Miami op een geweldige reis rond de wereld, waar zij in ruim 140 dagen tijd 61 havens aandoet. Een wereldcruise met Sojourn is cruise die bol staat van de nieuwe ontdekkingen, luxe en service. De reis begint in de Caribbean waarna het schip de oversteek naar Afrika maakt. Namibia, Ivoorkust, Zuid-Afrika en Kenia staan hier op het programma. Een prachtige kans om bijvoorbeeld een heerlijke safari te maken. Vervolgens staan u tijdens deze wereldcruise met Sojourn verschillende bestemmingen in Azië te wachten. Sri Lanka, India, Maleisië, Thailand en Indonesië: de mooiste pareltjes komen voorbij. Vervolgens zet de Sojourn koers in de richting van Australië, waar u uitgebreid de tijd krijgt om een aantal steden te ontdekken. Met als klap op de vuurpijl een meerdaagse stop in Sydney. Mocht u 146 dagen echter wat lang vinden dan kunt u ook kiezen voor last-minute cruises van 39, 78 of 116 dagen. Dit zijn segmenten van de complete wereldcruise.

Staat uw droomcruise niet in dit rijtje? Kijk dan bij ons aanbod voor nog meer last-minute cruises of neem contact met ons op voor meer informatie.