Luxe wereldcruise met de Queen Mary 2: Bezoek een kleurrijk palet van diverse bestemmingen

Icon 01/06/2017
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Een wereldcruise maken is een absoluut fantastische reis die u altijd bij zal blijven. We krijgen dan ook veel enthousiaste reacties terug van mensen die wij van dienst mochten zijn met het boeken van zo’n onvergetelijke ervaring. Er zijn zelfs reizigers die meerdere malen met een lange cruise meegaan. Zo kregen wij onlangs een mooi reisverslag van mensen die al een aantal keren te gast waren op rederij Cunards Queen Mary 2.

Aanleggen op de mooiste plekken op aarde

In het reisverslag noemde ze de wereldcruise een onvergetelijke ervaring en bleek duidelijk hun enthousiasme over de Queen Mary 2: van dit soort cruises krijg je nooit genoeg. Dat deze mensen wederom hebben gekozen voor een wereldcruise op de Queen Mary 2 is dan ook niet verwonderlijk. De cruises van de rederij Cunard zijn cruises voor de echte fijnproevers. Aan boord is er volop luxe en comfort en de routes gaan naar de mooiste plaatsen op aarde. Er wordt een kleurrijk palet aangedaan van diverse bestemmingen waar ontspanning, cultuur, geschiedenis en de mooiste landschappen op geraffineerde wijze gecombineerd worden. Op iedere aanlegplaats hebben de passagiers een veelzijdige keuze om de mooiste plekken op aarde te bezoeken. Er zijn dusdanig veel mogelijkheden dat u zeker na één keer niet bent uitgekeken. Dit verklaart ook mede dat onze reizigers meerdere malen voor een cruise met dit mooie cruiseschip hebben gekozen.

Wat gebeurt er als een haven door omstandigheden niet kan worden aangedaan? Lees verder in deze blog.

De Queen Mary 2, een paradijsje op zee

De zeedagen zijn op dit prachtige schip al een genot op zich. U kunt even bijkomen van al uw ervaringen die u aan land heeft opgedaan in een prachtige en sfeervolle ambiance en in alle luxe die u zich kunt wensen. U kunt genieten van de heerlijkste maaltijden in de prachtige restaurants aan boord. De schitterende lounges zijn heerlijk om in uit te rusten. Daarnaast heeft de Queen Mary 2 brede, open dekken, een spa, een ballroom, winkels, openbare ruimtes, bars, een bibliotheek en een mooi theater. ’s Avonds kunt u genieten van een gevarieerd programma in bijvoorbeeld het casino, een drankje in de pub of live muziek in de pianobar en overdag geniet u van een ontspannen vrijetijdsbesteding bijvoorbeeld aan de rand van het zwembad. U zult dusdanig in de watten worden gelegd dat de Queen Mary 2 als een paradijsje op zee wordt ervaren. Het personeel doet er alles aan om het u naar het zin te maken met een zeer persoonlijke en gastvrije benadering.

Te gast op de Queen Mary 2

Heeft u ook interesse in een wereldcruise op de Queen Mary 2? Dat kan zeker, u kunt de wereld ontdekken als gast op dit prachtige cruiseschip. Vrijwel ieder jaar staan er wereldcruises op de planning, waarbij de routes en de bestemmingen weer met zorg zijn uitgekozen. U kunt de cruises bekijken in ons aanbod. De Queen Mary 2 brengt u naar de mooiste plekken. U zult onder andere kennismaken met diverse exotische culturen, de mooiste wereldsteden en indrukwekkende geschiedenis. U kunt genieten van de mooiste flora en fauna in de prachtigste landschappen die u zich maar kunt bedenken. Strandliefhebbers komen op de mooie, afgezonderde zandstranden en het kristalheldere water ook aan hun trekken. U kunt heerlijk ontspannen onder de palmbomen aan de prachtigste witte stranden langs fantastische blauwe oceanen.

U zult, net als onze gasten die net terug zijn, ervaren dat dit de mooiste manier is om de winter in Nederland te ontlopen.

Reader Offers zit voor u klaar om alle mogelijkheden van de Queen Mary 2 en de overige cruises van Cunard met u te bespreken. We maken graag tijd om u van deskundig advies te voorzien. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij organiseren uw complete vakantie, dus inclusief de reis naar de vertrekhaven. Wij zorgen voor een zorgeloze en onvergetelijke cruise en horen graag uw reiservaringen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Welkom aan boord op de Queen Mary 2.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef

Schip: Noordam

Vertrekdatum: 29 januari 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Singapore

Route

29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef route
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */