Het dilemma bij het maken van vakantieplannen

Icon 18/10/2017
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Bij het maken van vakantieplannen komen veel mensen vaak voor hetzelfde dilemma te staan: wat gaan we dit jaar doen? Dit vraagstuk komt zeker niet voort uit verveling, maar is duidelijk een luxeprobleem; er is in onze wereld zoveel moois te zien, dat het lastig is om te kiezen. U kunt maar op één plaats tegelijk zijn, toch? Er is één soort vakantie waarbij u in uw reis meerdere prachtige vakantiebestemmingen kunt aandoen: een cruisevakantie!

Met een cruise kunt u meerdere droombestemmingen in één reis bezoeken. Bestemmingen waarvan er zeker een groot aantal op uw reiswensenlijst staan. Een cruisevakantie biedt een fantastisch palet aan indrukwekkende ervaringen die u nooit zult vergeten. Het is de ultieme manier van vakantie vieren. Uw droom wordt werkelijkheid.

Wat neemt u mee op cruise? Een paar handige tips.

Een veelzijdig cruiseaanbod

U kunt kiezen voor een lange wereldcruise maar ook de kortere wereld- of riviercruises zijn heerlijke vakanties. Er zijn veel rederijen die een mooi en veelzijdig cruiseaanbod bieden. Welke cruise u ook kiest, u hoeft slechts één keer uw koffer uit te pakken om meerdere plekken te bezoeken. U kunt zwemmen in het helderste water of relaxen aan de mooiste stranden ter wereld. U maakt prachtige stedentrips en maakt kennis met diverse culturen. Daarnaast heeft u mogelijkheden om interessante geschiedenis te ontdekken en kunt u de mooiste flora en fauna van onze planeet bekijken. Er worden veel excursies georganiseerd maar u heeft ook mogelijkheden om zelf de mooie bestemmingen van uw cruisevakantie te ontdekken. U heeft alle vrijheid om de dagen naar wens in te vullen.

Benieuwd welke luxe u kunt verwachten bij het hogere segment rederijen? Lees verder…

Uw varende hotel

Terwijl u onderweg bent naar de volgende mooie bestemming, kunt u in alle rust genieten op uw varende hotel. Moderne cruiseschepen laten zich namelijk het gemakkelijkst vergelijken met drijvende vakantieresorts. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een luxe inrichting. Het personeel is zeer vriendelijk en doet er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met meerdere eetzalen (waaronder specialiteitenrestaurants), diverse bars en lounges, zwembaden, jacuzzi’s, sport- en fitnesszalen, leesgelegenheden, theaters, casino’s, danszalen, bioscopen enz. Daarbij wordt er vaak ook een uitgebreid entertainmentprogramma aangeboden.

Wereldcruisen.nl helpt u bij plannen van uw cruisevakantie

De keuze voor het maken van een cruise zal een puzzelstukje zijn bij het dilemma waar u mee te maken krijgt bij het plannen van uw vakantie. Toch bent u er dan nog niet. De oplossing van het ene dilemma zal het andere dilemma oproepen. Dat is het vraagstuk welke cruise het beste voor u geschikt is. Er is een groot aantal rederijen die werkelijk fantastische cruises aanbieden. Wereldcruisen.nl helpt u om de cruisevakantie uit te kiezen die het beste bij u past. Wij zijn van mening dat we dit het beste kunnen doen in een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we u een advies op maat geven. Dit kan op ons kantoor in Oosterbeek maar ook bij u thuis. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */