Hints en tips bij cruisevakanties

Icon 30/10/2016
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

– Boek vroeg als er een specifieke wens is die u wilt vervullen, schip, datum of hut.

– in vakantieperiodes op cruiseschepen gaan met “family friendly”, betekent: heel veel kinderen om u heen.  Als u dat niet wilt: ga dan niet op een family friendly schip.

-Als u budgeteert, houd er dan rekening met de fooien,  dit verschilt per schip.  Het kan vanaf GBP 3,- tot USD 17,- per persoon per dag zijn als advies.

– Excursies: die kunt u vaak online boeken voorafgaand aan de reis.  Soms zijn excursies volgeboekt. U kunt ook excursies aan boord boeken of zelf excursies samenstellen.

– Ontspan: u heeft een geweldige cruise geboekt, en bent aan boord voor uw plezier, genoegen tijdens de maaltijden. het entertainment ’s avonds, de bestemmingen. Laat u verwennen tijdens een massage of met een drankje aan dek, terwijl u van het uitzicht geniet.

Cruises worden steeds populairder en er zijn zoveel mogelijkheden en keuzes te maken, ook uw ideale cruise bestaat.

Cruisen  is een ideale manier om verschillende bestemmingen te bezoeken terwijl u maar één keer uw koffers uitpakt.  Bijna elke dag wakker worden op een andere bestemming,  genieten van de prachtige plaatsen. Maar u kunt ook lekker lui aan boord blijven.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }