Singapore: een Aziatische parel aan zee

Eén van de belangrijkste steden – economisch gezien – voor Zuidoost-Azië, is Singapore. Vanwege de hoge welvaart en de strenge regels, trekken jaarlijks duizenden expats richting de metropool, om er te gaan wonen en werken. Niet alleen buitenlandse werknemers bezoeken de stad graag, ook toeristen kunnen hier hun hart ophalen. Eén van de mooiste plekken van de stad bevindt zich langs de Singapore river: Clarke Quay. Wat u hier kunt verwachten? Neonlicht, terrasjes en water. Het is de perfecte locatie om een heerlijke ontspannen avond door te brengen. Recht tegenover de Clark Quay, ligt Boat Quay. Hier kunnen shopliefhebbers hun genot op: een legio shopping malls is gevestigd in dit deel van de stad. Tijd over na al het shoppen? Kies dan zeker voor een rondvaart over de Singapore River. Ga vooral rond zonsondergang, dan heeft u het mooiste plaatje van de stad. De verlichte gebouwen, donkere hemel en prachtige skyline, zijn een genot voor het oog.

Te doen in Singapore

Wat kunt u zoal doen in Singapore? Een kleine greep uit de bezienswaardigheden in de stad:

Botanische tuin

Botanische tuin

Als u wilt, kunt u uren rondwandelen in de prachtige botanische tuin van Singapore. Loop van het tropisch regenwoud naar de kruidentuin en zo door naar de heerlijk geurende bloementuin.

Singapore supreme court

Singapore supreme court

Stap terug in de tijd met een bezoekje aan het koloniale hooggerechtshof van Singapore. Of geniet van een spelletje cricket op het grasveld dat er voor ligt.

Sri Mariamman Tempel

Sri Mariamman Tempel

Brengt u een bezoekje aan Chinatown, dan kunt u bijna niet om de Sri Mariamman Tempel heen. Ga zeker tijdens een ceremonie naar deze kleurrijke hindoe tempel.

Meer weten?

Wilt u tijdens een cruise naar Singapore niet missen? Hiernaast vindt u ons aanbod van cruises die Singapore aandoen. Klik op de cruise van uw keuze voor meer informatie. Uiteraard adviseren we u graag over de perfecte cruise voor uw situatie. Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl.

U kunt via de knop hieronder ‘Bel mij terug’ ook een formulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

Cruises

naar Singapore

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }