Kleurrijk Mindelo

De havenstad Mindelo op het Kaapverdische eiland São Vicente barst van de koloniale monumenten, Belem Toren, Art Museum waar de creatieve kunst van het eiland te vinden is. Of het Camarplein, waar de kleurrijke groente en fruit markt en de historische kerk een bezichtiging waard zijn. Of boek een jeep safari naar de onbekende uithoeken van het bijzondere eiland São Vicente.

Te doen in Mindelo

Wat kunt u zoal doen in Mindelo? Een kleine greep uit de bezienswaardigheden in de stad en het eiland São Vicente:

Koloniale panden

Koloniale panden

Kaapverdië is een Portugese kolonie geweest. Iets wat nog goed terug te zien is in de straten van Mindelo. Bewonder de vele koloniale panden in de straten vlakbij het strand.

Praia Grande

Praia Grande

Het strand Praia Grande ligt op ongeveer een half uurtje rijden van Mindelo en is zeker een bezoekje waard. Maak ook een stop in het plaatsje Calhau, waar u goede visrestaurants vindt.

Torre de Belém

Torre de Belém

Een replica van de gelijknamige toren in Lissabon middenin Mindelo. Binnenin is een museum en ook de omgeving van de toren is leuk met lokale marktjes en souvenirs.

Capvertdesign + Artesanato

Capvertdesign + Artesanato

Bent u op zoek naar souvenirs? Ga dan zeker even langs bij Capvertdesign+Artesanato. Deze boetiek verkoopt leuke items vanuit heel Kaapverdië, ideaal voor leuke aankopen voor een redelijke prijs.

Meer weten?

Wilt u tijdens een cruise Mindelo niet missen? Hiernaast vindt u ons aanbod van cruises die de stad aandoen. Klik op de cruise van uw keuze voor meer informatie. Uiteraard adviseren we u graag over de perfecte cruise voor uw situatie. Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl.

U kunt via de knop hieronder ‘Bel mij terug’ ook een formulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

Cruises

naar Mindelo

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */