Antarctica: betreed een andere wereld

Een van de koudste bestemmingen is het continent Antarctica rond de zuidpool van de aarde. Antarctica wordt omringd door de Atlantische Oceaan, Indische Oceaan en Grote Oceaan, wat het een perfect gebied maakt voor cruises. Met eindeloze vergezichten geniet u vanaf de cruiseschepen van de meest bijzondere ijskappen. Naast de spectaculaire natuur bestaat er grote kans dat u orka’s, pinguïns en zeehonden tegenkomt. Pak een dikke sjaal en muts in, om vanaf het dek het koudste continent ter wereld te bewonderen.

Te doen in Antarctica

Wat kunt u zoal doen rondom Antarctica? Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Bijzondere vergezichten

Bijzondere vergezichten

Antarctica is geen bestemming waar u jaarlijks zult komen en de uitzichten zijn spectaculair. Vergeet ook zeker niet te genieten van al dat natuurschoon.

Dieren spotten

Dieren spotten

In en rondom de wateren van Antarctica vindt u veel verschillende diersoorten. Zo kunt u er onder andere pinguïns, zeehonden, walvissen en tal van vogels spotten.

Kajakken

Kajakken

Kajakken rondom de ijswereld van Antarctica is een geweldige belevenis. Ervaar de stilte om u heel terwijl u soepel door de ijskoude wateren glijdt. Een bijzondere ervaring in deze afgelegen wereld.

Verstuur een kaartje

Verstuur een kaartje

Een ansichtkaartje sturen vanaf Antarctica? Geen probleem! Verstuur een mooi aandenken aan uw reis vanaf Port Lockroy.

Meer weten?

Wilt u tijdens een cruise Antarctica niet missen? Hiernaast vindt u ons aanbod van cruises die de bestemming aandoen. Klik op de cruise van uw keuze voor meer informatie. Uiteraard adviseren we u graag over de perfecte cruise voor uw situatie. Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl.

U kunt via de knop hieronder ‘Bel mij terug’ ook een formulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

Cruises

naar Antarctica

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }