Een cruise om een mijlpaal te vieren

Icon 02/03/2018
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Wilt u een cruise maken om een mijlpaal in uw leven te vieren? Bijvoorbeeld een trouwdag, een start van een pensioen of een ander jubileum? Hier zijn zeer veel mogelijkheden voor. Veel mensen kiezen voor zo’n bijzondere reis om een speciale datum nóg meer glans te geven. Wij kunnen alle mogelijkheden met u bespreken, om een onvergetelijke cruisevakantie voor u te organiseren bij deze speciale gelegenheid.

Een onvergetelijke cruise

Als u ervoor kiest om een mijlpaal te vieren door een mooie cruise te maken, zult u natuurlijk extra aandacht willen besteden aan het maken van uw keuze. De cruise moet immers een onvergetelijke ervaring worden. Als u zich gaat oriënteren, zult u merken dat er zeer veel keuzemogelijkheden zijn. U kunt niet alleen kiezen uit de meest fantastische reizen die de mooiste bestemmingen zullen aandoen, maar ook met betrekking tot uw verblijf aan boord zijn er veel mogelijkheden. Hierbij is het belangrijk om met een aantal zaken goed rekening te houden, om optimaal van deze speciale reis te genieten.

Een juiste rederij keuze voor een geslaagde reis

Op zo’n speciale reis moet alles natuurlijk tot in de perfectie geregeld zijn. De sfeer op het schip is hierbij van groot belang. U kunt onder andere kiezen voor een luxe setting, maar ook voor een feestelijke sfeer of een meer exclusieve entourage. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld niet prettig om mee te varen in een familiecruise waar veel kinderen aan boord van het schip te vinden zijn. De keuze voor een rederij is hier vaak bepalend in. Daarom is het belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Er zijn bijvoorbeeld ook cruises waarbij kinderen niet welkom zijn. Bekijk de verschillende rederijen en hun cruises. Uiteraard adviseren we u ook graag over de beste rederij voor uw wensen.

Kies de juiste hut

Als u het heerlijk vindt om ongestoord uit te kunnen slapen, is de keuze van een juiste hut van groot belang. Daarnaast zal een mooi uitzicht en een privébalkon deze reis extra speciaal en onvergetelijk maken. Hiervoor is het belangrijk om de juiste (balkon) hut te kiezen op een plek die niet te dichtbij de meest populaire plekken van de boot ligt. Bij deze druk bezochte plekken is vaak meer rumoer en geluid te horen. Goed om even rekening mee te houden.

De keuze voor de juiste bestemmingen

De invulling van de cruisevakantie hangt natuurlijk af van uw smaak en interesses. Het is wel goed om hierover na te denken. Als u lekker tot rust wilt komen na wellicht een drukke periode, is het immers niet verstandig om een reis te maken langs de meest populaire en drukke plaatsen. Dit hoeft u overigens geenszins te beperken. De wereld heeft zeer veel paradijselijke plekken die nog niet door een grote hoeveelheid toeristen ontdekt zijn, maar wel uitstekend met een cruiseschip te bereiken zijn. Het is dus verstandig om de bestemmingen goed te vergelijken. Om een mooie rustige bestemming te bezoeken hoeft u overigens niet maanden op reis te gaan als u hier geen mogelijkheid voor heeft. Er zijn ook fantastische cruises met een tijdsduur van enkele weken, al zal de tijd voorbij vliegen bij zo’n fantastische ervaring.

Diner voor twee

Er zijn cruises waarbij u gebonden bent aan vaste tijden met betrekking tot het diner. Hierbij kan het zijn dat u met andere mensen een tafel moet delen. Dit kan op een “normale vakantie” erg gezellig zijn, maar het is goed voor te stellen dat u dat liever niet hebt als u een speciale gelegenheid wilt vieren. Er zijn rederijen waarbij u zelf kunt bepalen wanneer u wilt dineren en niet gebonden bent aan het delen van een tafel. Als u dit wenst kunt u deze “As You Wish Dining” bij het boeken al aangeven. Een goede cruise adviseur die naar uw wensen luistert, zal u hier zeker in adviseren.

Persoonlijk advies over een cruisevakantie

Zo’n goede cruise adviseur is Wereldcruisen.nl | Reader Offers. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een passende cruise ter ere van een mooie mijlpaal. Hiervoor geven we u graag een persoonlijk advies waarvoor we u van harte uitnodigen op ons kantoor in Oosterbeek. Indien u dit wenst, hebben we ook de mogelijkheden om bij u thuis te komen voor een vrijblijvend advies. Met deze persoonlijke benadering kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden om een fantastische cruise te maken ter ere van een bijzondere gelegenheid. Hierbij zullen alle hierboven genoemde zaken zeker aan bod komen. Daarnaast kunt u voor iedere vraag bij ons terecht. Wij kunnen uw reis tot in de puntjes organiseren zodat dit een mooie en vooral onvergetelijke herinnering wordt.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef
29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef

Schip: Noordam

Vertrekdatum: 29 januari 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Singapore

Route

29-daagse cruise Vulkanen en Great Barrier Reef route
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */