De gebruikelijke standaarden op een luxe cruise

Icon 30/08/2018
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Als u van plan bent om een cruise te maken, zult u ongetwijfeld ervaren dat u een grote diversiteit aan keuzemogelijkheden heeft. De mogelijkheden beginnen bij het bepalen hoe lang u op reis wilt gaan en welke bestemmingen u wilt bezoeken, om vervolgens vast te stellen welke entourage aan boord bij u past. Als u een echt luxe cruise wilt boeken, is het goed om op een aantal zaken te letten bij het maken van uw keuze. De gebruikelijke standaarden op een luxe cruise, leest u in dit artikel. 

Er zijn rederijen die zich onderscheiden door hun zeer luxe standaarden aan boord. Zonder andere rederijen te kort te doen willen we Crystal Cruises of Seabourn als voorbeelden aandragen als toonaangevende aanbieders in het luxe cruise segment. Deze rederijen bieden een uitmuntende luxe cruise standaard. Het zal de reiziger aan helemaal niets ontbreken.

De luxe rederijen bewijzen iedere cruise weer hoe uitmuntend de servicestandaarden in het luxe cruise segment zijn. U kunt de cruiseschepen van deze rederijen vergelijken met de meest luxueuze hotels wereldwijd. De rode loper ligt voor u klaar als u aan boord stapt en eenmaal aan boord wacht u een 24-uurs VIP behandeling. Deze rederijen doen er alles aan om u een ultieme cruise ervaring te bieden en slagen daar cum laude in.

Bekijk een greep uit ons aanbod aan luxe cruises

De onderscheidende standaarden op een luxe cruise

Als u zich gaat verdiepen in het aanbod van luxe cruises, is er een aantal zaken die u in uw kunt overwegen. Een luxe cruise zal zich immers in een aantal zaken onderscheiden ten opzichte van andere cruises. Een belangrijk verschil is de afmeting van het schip. Veel luxe cruiseschepen zijn in verhouding wat kleiner en nemen minder passagiers mee. Hierdoor heeft u veel meer ruimte aan boord en zult u minder drukte ervaren. U heeft dus volop mogelijkheden om optimaal van de aangeboden faciliteiten te genieten.

Daarnaast zult u merken dat er een prettige verhouding is tussen het aantal personeelsleden en het aantal passagiers. Een luxere cruise onderscheidt zich vaak door een zeer persoonlijke en attente service waarvan u 24 uur gebruik kunt maken. Ook bij de voorzieningen aan boord zullen ruim voldoende personeelsleden tot uw beschikking staan om het u volledig naar uw zin te maken.

Luxe hutten aan boord van het cruiseschip

De luxe setting van de cruise zal ook duidelijk merkbaar zijn als u in uw hut bent. De hutten kunt u het beste vergelijken met de luxe kamers van de welbekende tophotels. De suites aan boord hebben een behoorlijk grote oppervlakte en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs hutten met een heerlijk privé balkon waarop u kunt genieten van het fascinerende uitzicht over zee.

Crystal Serenity penthouse slaapkamer

Seabourn Wintergarden Solarium

Heerlijke maaltijden die bereid worden door sterrenkoks

Ook met betrekking tot de maaltijden zult u volledig in de watten worden gelegd. De bereiding van de gerechten wordt verzorgd door sterrenkoks die dagelijks fantastische culinaire hoogstandjes aan u zullen voorschotelen in de meest prachtig ingerichte restaurants. U hebt de keuze uit diverse eetgelegenheden die allemaal een prettige- en sfeervolle ambiance hebben.

Crystal Symphony dining room

De eetgelegenheden sluiten volledig aan bij de andere uitgebreide faciliteiten aan boord. De cruiseschepen uit het zeer luxe segment hebben een ruime keuze aan eetgelegenheden, bars, relax gelegenheden op open dekken, ballrooms, theaters, casino’s, bioscopen, bibliotheken etc. Er worden diverse muziek- of thema-avonden georganiseerd, u kunt genieten van voorstellingen en shows of u laten inspireren tijdens interessante lezingen. Natuurlijk kunt u ook optimaal ontspannen in de spa, de zwembaden, fitnessruimtes of andere sportgelegenheden.

De bestemmingen van een luxe cruise

Als u dit zo leest, zult u bij het maken van uw keuze bijna uit het oog verliezen dat de cruise ook een groot aantal fantastische bestemmingen aandoet. Het luxe cruiseschip zal u naar de meest indrukwekkende plekken op aarde brengen. Ook op dit gebied zult u merken dat een cruise uit het zéér luxe segment een fantastisch aanbod heeft.

Doordat de luxe schepen een kleinere afmeting hebben ten opzichte van de gemiddelde cruiseschepen, biedt dit mogelijkheden om naar de meer exclusievere bestemmingen te varen. Als u kijkt naar het cruise aanbod in het luxe segment, zult u dan ook zeker aangenaam verrast zijn van de mooie droombestemmingen die u kunt bezoeken. Ook in dit opzicht zal de keuze niet eenvoudig zijn.

Om u te helpen bij het maken van deze keuze nodigen we u graag uit op ons kantoor. Wereldcruisen.nl is een van de grootste, zelfstandige cruisespecialisten van Europa. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van luxe cruises die aangeboden worden door de grootste aanbieders in dit segment. Buiten de genoemde rederijen bieden we zeer veel cruises aan van andere aansprekende rederijen.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Of wilt u meer weten over de gebruikelijke standaarden op een luxe cruise? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag persoonlijk bij het kiezen voor een luxe cruise die het beste bij u past

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }