Westerdam

Westerdam

Westerdam

Westerdam is een stijlvol cruiseschip van rederij Holland America Line met ruimte voor 1916 gasten. Het schip vaart niet alleen naar bijzondere bestemmingen, maar is zelf ook een bezienswaardigheid. Westerdam heeft verschillende Best Cruise Ship awards gewonnen. U hoeft u aan boord dan ook geen moment te vervelen. Er zijn talloze bars, restaurants en entertainmentopties te vinden op het schip. Gedurende de dag geniet u van een heerlijke behandeling bij de Greenhouse Spa & Salon®. Speel een potje Pickleball terwijl u uitkijkt over de wereldzeeën of geniet van een uitstekende show op het World Stage. En wat dacht u van een avondje dansen in de Rolling Stone Lounge?

De kenmerkende Holland America Line stijl komt ook aan boord van Westerdam terug. Teak dekken, ruim opgezette gemeenschappelijke ruimtes en een klassieke uitstraling maken dat u zich meteen thuisvoelt tijdens een cruise met Westerdam.

Holland America Lines’ Westerdam dekplan

Benieuwd naar de indeling van Holland America Lines’ prachtige schip de Westerdam? Download het dekplan.

westerdam dekplan

Cruisen met Westerdam

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Holland America Lines’ Westerdam.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */