Sirena

Sirena

Stap aan boord bij de Sirena

Ontdek de warme en gezellige sfeer die uniek is voor Oceania Cruises aan boord van de het luxueuze cruiseschip de Sirena. Droom weg bij bijzondere bestemmingen, verken op uw gemak het schip en bereid u voor op de fascinerende havens die u tijdens uw reis ongetwijfeld gaat ontdekken!

De Sirena is zeer recentelijk gerenoveerd om te voldoen aan de hoge standaard van de Oceania vloot. Aan boord van dit ruime schip vindt u verschillende restaurants waar u voortreffelijk kunt dineren, een comfortabele lounge, een bibliotheek waar u niet alleen goede boeken vindt, maar ook kunt genieten van interessante lezingen. Ook kunt u aan boord golfen, bridgen of tot rust komen in de spa.

De ruime afmetingen van de suites en hutten zorgen ervoor dat u zich thuisvoelt aan boord van dit cruiseschip van rederij Oceania. De ruimtes zijn gedecoreerd met traditioneel hardhout, rijke stoffen, comfortabele meubels en prachtige kunstwerken. Een modieus kleurenpalet van zee-, lucht- en aardtonen creëren een rustgevende omgeving. Ontspan op uw privé veranda, een kenmerk van de overgrote meerderheid van de accommodaties aan boord van de Sirena. Zo kunt u in alle rust genieten van de prachtige bestemmingen en vergezichten die u onderweg tegenkomt.

De Sirena is een fijn klein schip met slechts plek voor 684 passagiers. De Europese bemanningsleden doen er alles aan om het u volledig naar uw zin te maken. Tijdens uw reis met een cruiseschip van rederij Oceania zal het u dan ook aan niets ontbreken.

Oceania Cruises’ Sirena dekplan

Benieuwd naar de indeling van Oceania’s prachtige cruiseschip met ruimte voor slechts 684 passagiers? Neem contact met ons op! Binnenkort vindt u hier het dekplan van dit cruiseschip.

Cruisen met de Sirena

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Oceania’s Sirena. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of andere cruises van rederij Oceania. Op aanvraag is er ook een papieren brochure met alle cruises van Oceania beschikbaar. Wij adviseren u graag over welke cruise én rederij het beste aansluit bij uw wensen.

Helaas, momenteel zijn er geen cruises met dit cruiseschip. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Kom naar de gratis informatiedag

Wilt u meer weten over (wereld)cruisen? Bent u benieuwd naar specifieke rederijen? Op 24 mei 2024 organiseert Wereldcruisen.nl in samenwerking met DockC Cruisepartners een gratis informatiedag in Amersfoort.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */