Sirena

Sirena

Stap aan boord bij de Sirena

Ontdek de warme en gezellige sfeer die uniek is voor Oceania Cruises aan boord van de het luxueuze cruiseschip de Sirena. Droom weg bij bijzondere bestemmingen, verken op uw gemak het schip en bereid u voor op de fascinerende havens die u tijdens uw reis ongetwijfeld gaat ontdekken!

De Sirena is zeer recentelijk gerenoveerd om te voldoen aan de hoge standaard van de Oceania vloot. Aan boord van dit ruime schip vindt u verschillende restaurants waar u voortreffelijk kunt dineren, een comfortabele lounge, een bibliotheek waar u niet alleen goede boeken vindt, maar ook kunt genieten van interessante lezingen. Ook kunt u aan boord golfen, bridgen of tot rust komen in de spa.

De ruime afmetingen van de suites en hutten zorgen ervoor dat u zich thuisvoelt aan boord van dit cruiseschip van rederij Oceania. De ruimtes zijn gedecoreerd met traditioneel hardhout, rijke stoffen, comfortabele meubels en prachtige kunstwerken. Een modieus kleurenpalet van zee-, lucht- en aardtonen creëren een rustgevende omgeving. Ontspan op uw privé veranda, een kenmerk van de overgrote meerderheid van de accommodaties aan boord van de Sirena. Zo kunt u in alle rust genieten van de prachtige bestemmingen en vergezichten die u onderweg tegenkomt.

De Sirena is een fijn klein schip met slechts plek voor 684 passagiers. De Europese bemanningsleden doen er alles aan om het u volledig naar uw zin te maken. Tijdens uw reis met een cruiseschip van rederij Oceania zal het u dan ook aan niets ontbreken.

Oceania Cruises’ Sirena dekplan

Benieuwd naar de indeling van Oceania’s prachtige cruiseschip met ruimte voor slechts 684 passagiers? Neem contact met ons op! Binnenkort vindt u hier het dekplan van dit cruiseschip.

Cruisen met de Sirena

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Oceania’s Sirena. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of andere cruises van rederij Oceania. Op aanvraag is er ook een papieren brochure met alle cruises van Oceania beschikbaar. Wij adviseren u graag over welke cruise én rederij het beste aansluit bij uw wensen.

Helaas, momenteel zijn er geen cruises met dit cruiseschip. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */