Silver Whisper

Silver Whisper

Silver Whisper

Het schip de Silver Whisper van rederij Silversea heeft de faciliteiten van een luxueus resort en de charmes van een stijlvol boetiekhotel. Aan boord geniet u van een accommodatie van wereldklasse in een sfeervolle, warme omgeving. De service aan boord van dit luxueuze schip is vriendelijk en persoonlijk. Geniet van een ontspannende behandeling in ruime spa, ontdek de nieuwste trends in de collecties van topdesigners in de winkel of geniet van een dynamische productie in de show lounge. Dit luxueuze cruiseschip heeft het allemaal!

Aan boord van de Silver Whisper vindt u uitsluitend suites die allemaal als ruim te bestempelen zijn. Zeker voor een intiem schip als de Silver Whisper. Op de Vista suite na beschikken bovendien alle suites over een eigen balkon. Maar ook buiten uw suite kunt u zich prima vermaken. Op het schip zijn vier restaurants, een boetiek, theater, panoramalounge, kaartkamer, spa, bar, bibliotheek, casino, salon, zwembad, observation lounge, fitness centrum en een connoisseur’s corner.

Aan boord van de Silver Whisper is plaats voor 382 passagiers en 302 bemanningsleden.

Silversea’s Silver Whisper dekplan

Benieuwd naar de indeling van Silversea’s prachtige schip de Silver Whisper? Download het dekplan

Cruisen met de Silver Whisper

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Silversea’s Silver Whisper.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */