Silver Explorer

Silver Explorer

Silver Explorer

Het Silver Explorer schip van rederij Silversea heeft een capaciteit voor 144 passagiers. Een klein schip dus, met een lengte van 107,90 meter bij een breedte van 15,80 meter. Het schip is in 1989 gebouwd en in 2018 gerenoveerd en heeft vier sterren. Door haar grootte is het mogelijk om afgelegen gebieden te bevaren. Het schip heeft een all inclusive service, van fooien tot drankjes en excursies. Ook heeft dit schip butler service in alle hutten.

De suites zijn voor een intiem schip groot te noemen. De meeste hebben geen balkon, maar dit is in de Antarctica regio ook niet nodig. De voordeligste is de expedition suite (36-37 m2), de duurste de owner’s suite (67 m2 incl 15 m2 veranda)

Aan boord: restaurant, theater, observation lounge, omkleedruimte, 12 zodiacs, boutique, fitness centre, medical centre, panorama lounge, outdoor grill, spa, beauty salon, explorer lounge, viewing deck.

Silversea’s Silver Explorer dekplan

Benieuwd naar de indeling van Silversea’s prachtige schip de Silver Explorer? Download het dekplan.

Cruisen met de Silver Explorer

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Silversea’s Silver Explorer.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */