Silver Endeavour

Silver Endeavour

Silver Endeavour

Het nieuwste aanwinst voor Silversea is de Silver Endeavour. Gebouwd volgens PC6 Polar Class specificaties – een van de hoogste Polar Class classificaties die er zijn – verandert Silver Endeavour in één van de expedities reizen, en stelt zichzelf in staat om te reizen naar enkele van de verste kusten van de planeet. Haar statistieken spreken voor zich: de ongeëvenaarde, toonaangevende verhouding tussen bemanning en gasten, tussen zodiac en gasten en tussen experts en gasten. De geavanceerde navigatie- en verkenningstechnologie en het kenmerkende Silversea comfort maken haar tot het meest luxueuze expeditieschip ooit gebouwd.

Verspreid over acht openbare dekken, heeft dit schip niet alleen veel ruimte aan boord maar ook meerdere restaurants, plus een enorme keuze aan bars en lounges. Daarnaast zijn alle grote en luxe suites voorzien van een balkon en zult u niks te kort komen door een indrukwekkende crew-tot-gast ratio van 1 op 1.

Silversea’s Silver Endeavour dekplan

Benieuwd naar de indeling van Silversea’s prachtige schip de Silver Endeavour? Download het dekplan.

Cruisen met de Silver Endeavour

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Silversea’s Silver Endeavour.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */