Silver Cloud

Silver Cloud

Silver Cloud

Het schip de Silver Cloud van rederij Silversea is de ideale samensmelting tussen expeditie en luxe. Na een grondige renovatie in 2017 is de Silver Cloud met recht het ruimste en meest comfortabele schip voor expeditie cruises. Haar grote suites, unieke bestemmingen en de geweldige service aan boord maken een reis met de Silver Cloud onvergetelijk. Aan boord vindt u vier restaurants die uw zintuigen prikkelen en 80% van de suites aan boord beschikt over een veranda. De ideale plek om walvissen of pinguïns te spotten.

Met ruimte voor slechts 254 gasten geniet u aan boord van de Silver Cloud van de meeste ruimte per gast. De 212 bemanningsleden zorgen dat het u tijdens uw reis aan niets zal ontbreken.

Een expeditiecruise kan natuurlijk niet zonder zodiacs. Aan boord vindt u er dan ook maar liefst 18. Daarnaast zijn er ook 10 kayaks aan boord voor vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden om het gebied rondom het schip te verkennen. Aan ontspanning is ook gedacht; geniet van een heerlijke massage in de beautysalon, ontspan bij het zwembad, volg een lezing in de Explorer lounge of duik de fotostudio in om uw zelfgeschoten plaatjes te optimaliseren.

Aan boord vindt u vier restaurants, een theater, observation library, boetiek, fitness centrum, panorama lounge, zwembad, bar, fotostudio, beautysalon, spa en een connoisseur’s corner.

Silversea’s Silver Cloud dekplan

Benieuwd naar de indeling van Silversea’s prachtige schip de Silver Cloud? Download het dekplan

Cruisen met de Silver Cloud

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Silversea’s Silver Cloud.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }