Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor

Pak uw zonnebrandcrème maar in, want Seven Seas Splendor neemt u mee naar de ongerepte stranden van het Caribisch gebied of de zonnige eilanden van Griekenland. Met bestemmingen in het Middelandse Zeegebied, zoals Lissabon, Rome en Instanbul kunt u een aantal van ’s werelds meest fascinerende bestemmingen verkennen. Aan boord van dit schip ervaart u een exceptioneel niveau van luxe en service. De avonden aan boord zijn gevuld met muziek en plezier. Daarnaast zijn de details en kunstzinnigheid van elke maaltijd een weerspiegeling van de excellentie die aan boord van Seven Seas Splendor wordt bereikt. Alle

Seas Mariner is niet zo maar een schip, het kent maar weinig gelijken. Alle 350 accomodaties aan boord van dit luxueuze cruiseschip van rederij Regent Seven Seas Cruises zijn suites en beschikken over een balkon. Aan boord van dit schip ervaart u een exceptioneel niveau van luxe en service van de 445 man sterke professionele en vriendelijke crew. De Seven Seas Mariner heeft één van de beste ruimte en service ratio’s van alle rederijen. De vier restaurants aan boord (waaronder het iconische Prime 7 Steakhouse), geven u de mogelijkheid om te dineren waar, wanneer en met wie u maar wilt. Uiteraard zonder bijkomende kosten. Bekijk hieronder een videorondleiding over dit prachtige schip.

Regents Seven Seas Splendor dekplan

Benieuwd naar de indeling van Regents prachtige cruiseschip de Seven Seas Splendor? Download het dekplan.

Cruisen met de Seven Seas Splendor

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van wereldcruisen.nl met Regents Seven Seas Splendor.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */