Quest

Quest

Quest

De Seabourn Quest is het derde generatie schip dat ook het ”spel” veranderde in het luxe segment. Gebouwd in Genua en in de vaart genomen in Barcelona, is ze michelinster waardig voor haar wijn en spijs mogelijkheden. En alles inclusief. Het Restaurant is het hart van het schip, waar het witte linnen, de alabaster gepleisterde muren en de  prachtige kroonluchters wachten tot u komt zitten om te dineren of ontbijten of… Maar ook op uw eigen veranda kunt u in alle privacy genieten van het heerlijks dat aan boord wordt geserveerd. Ze komen het graag voor u uitserveren. In de Collonnade worden regionale thema menus klaargemaakt in de open keuken. De Patio Grill is een alternatief bij het zwembad voor luch en diner. En natuurlijk is er een 24 uurs service als in suite service.

Er is wifi/internet aan boord en fooien zijn inclusief. In uw suite staat als warm welkom de Champagne klaar en uw minibar is gevuld met uw voorkeuren..

Seabourns Quest dekplan

Benieuwd naar de indeling van Seabourns prachtige cruiseschip de Quest? Download het dekplan.

QUEST Deckplans

Cruisen met de Quest

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Seabourns Quest.

Helaas, momenteel zijn er geen cruises met dit cruiseschip. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */