Odyssey

Odyssey

Odyssey

De Odyssey is een luxe jacht van de Seabourn maatschappij. U vindt aan boord van de Seabourn Odyssey alleen suites en ook is het schip voorzien van alle moderne voorzieningen. De luxe voorzieningen aan boord en de all inclusive formule maken dat cruisen met Seabourn een zeer exclusieve ervaring is. Bezoek nu met de Seabourn Odyssey  en haar internationale gasten de wereld en ervaar dit gevoel zelf!

Het leven aan boord is zeer prettig door de rustgevende sfeer en uitstekende service. Alle mogelijkheden aan boord zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt. De Odyssey heeft 9 hutcategoriën waaruit men kan kiezen. Alle suites zijn voorzien van balkon, walk in closet, gevulde minibar, badkamer met bad en separate douche. De Wintergarden-suites hebben een prive solarium, zwembad en zonnedek. Wifi/internet zijn aan boord. Fooien zijn inclusief evenals drankjes aan boord.

Seabourns Odyssey dekplan

Benieuwd naar de indeling van Seabourns prachtige yacht de Odyssey? Download het dekplan.

ODYSSEY Dekplan

Cruisen met de Odyssey

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met Seabourns Odyssey.

Helaas, momenteel zijn er geen cruises met dit cruiseschip. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */