Nautica

Nautica

Stap aan boord bij de Nautica

Ontdek de warme en gezellige sfeer die uniek is voor Oceania Cruises aan boord van de het luxueuze cruiseschip de Nautica. Droom weg bij bijzondere bestemmingen, verken op uw gemak het schip en bereid u voor op de fascinerende havens die u tijdens uw reis ongetwijfeld gaat ontdekken!

Het schip heeft recentelijk een enorme transformatie ondergaan waardoor het een vrijwel nieuw schip is. Haar dekken zijn gemaakt van de mooiste teak, op maat gemaakt steen- en tegelwerk. Haar lounges, hutten en suites staan vol met luxueuze neo-klassieke meubels. Aan boord van de Nautica kunt u genieten van elke luxe die u aan boord van een stijlvol schip verwacht. Zo beschikt zij over vier unieke restaurants, een fitnesscentrum, een spa van wereldklasse, een zwembad met twee whirlpools, acht lounges en bars en een casino. Bijna 70% van de 342 luxueuze suites en hutten beschikt over een eigen veranda waar u comfortabel en in alle rust van de prachtige omgeving kunt genieten.

De Nautica is een fijn klein schip met slechts plek voor 684 passagiers. De 400 Europese bemanningsleden doen er alles aan om het u volledig naar uw zin te maken. Tijdens uw reis met een cruiseschip van rederij Oceania zal het u dan ook aan niets ontbreken.

Oceania Cruises’ Nautica dekplan

Benieuwd naar de indeling van Oceania’s prachtige cruiseschip met ruimte voor slechts 684 passagiers? Download het dekplan.

Oceania Insignia Dekplan

Cruisen met de Nautica

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Oceania’s Nautica. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of andere cruises van rederij Oceania. Op aanvraag is er ook een papieren brochure met alle cruises van Oceania beschikbaar. Wij adviseren u graag over welke cruise én rederij het beste aansluit bij uw wensen.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */