MSC Poesia

MSC Poesia

MSC Poesia

MSC Poesia is een innovatief cruiseschip vol elegantie, dat traditioneel vakmanschap en creatief design combineert. Stap aan boord en u vindt een verfijnde wereld van comfort, van de spectaculaire waterval in de foyer tot de Zen-tuineen authentieke Japanse Sushibar en het weelderige spa wellnesscentrum met stoomruimte, een sauna en goddelijke massages om lichaam en geest te verwennen, de perfecte plek om te ontspannen.

Er zijn vele sport- en fitnessactiviteiten beschikbaar aan boord, waaronder een basketbalveld, een tennisbaan, een shuffleboard, een ultramoderne fitnessruimte en een minigolfbaan. Er zijn natuurlijk ook tal van resortvoorzieningen aanwezig, zoals drie zwembaden, vier bubbelbaden en een gigantisch bioscoopscherm bij het zwembad.

De gastronomische keuken aan boord biedt specialiteiten uit de hele wereld, maar behoudt haar mediterrane karakter, geworteld in de waarden van de Italiaanse slowfoodbeweging. Bij MSC is elk gerecht vers en zorgvuldig bereid door onze getalenteerde koks, die alleen de beste ingrediënten gebruiken. De gevarieerde loungebars bieden evenveel originaliteit en authenticiteit, van de Grappolo d’Oro wijnproeverijbar tot de Mojito cocktailbar en de chique inrichting van de sigarenkamer. U voelt de aandacht voor ieder detail, het handelsmerk van MSC Cruises.

MSC Poesia’s dekplan

Benieuwd naar de indeling van MCS Cruises’ prachtige schip de MSC Poesia? Download het dekplan.

Dek MSC Poesia cruiseschip

Cruisen met de MSC Poesia

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met MSC Cruises’ MSC Poesia.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; }