MSC Magnifica

MSC Magnifica

MSC Magnifica

Aan boord van de MSC Magnifica reist u in alle comfort en stijl. Het schip is gebouwd in 2010 en heeft een meesterlijk ontwerp en beschikt over ieder detail dat de cruiseschepen van MSC Cruises onderscheidt: zoals het hoogste ratio balkonhutten, service van hoge kwaliteit, authentieke eetgelegenheden waaronder vier restaurants en 11 bars en een breed scala aan entertainment en recreactieve activiteiten. Van gastronomische restaurants waar gerechten met verse ingrediënten worden geserveerd tot entertainment van wereldklasse met een casino, een panoramische discotheek, een 4D-bioscoop en nog veel meer. U voelt de aandacht voor ieder detail, het handelsmerk van MSC Cruises.

Hoewel er op zee genoeg te beleven is, kunt u er ook voor kiezen om te ontsnappen naar een van de vele paradijzen aan boord. Zoals de MSC Aurea Spa met traditionele Balinese massages die nergens anders op zee gevonden kunnen worden, met daarnaast ook een sauna, Turks stoombad en een speciale kamer voor schoonheidsbehandelingen en thalassotherapie.

MSC Magnifica’s dekplan

Benieuwd naar de indeling van MCS Cruises’ prachtige schip de MSC Magnifica? Download het dekplan.

Dekplan MSC Magnifica

Cruisen met de MSC Magnifica

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met MSC Cruises’ MSC Magnifica.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */