Volendam

Volendam

Volendam

De Volendam is een elegant en ruim schip met een interieur dat is geïnspireerd door de tuin. De openbare ruimtes zijn versierd met bloemrijke stoffen en wandtapijten en grote vazen met verse bloemstukken. Aan boord van de Volendam is ruimte voor 1432 passagiers en aan boord komt u ook weer de bekende Holland America Line kenmerken tegen. Bijvoorbeeld: teak dekken, veel ruimte en klassieke uitstraling.

Aan boord kunt u dineren in een van de verfijnde restaurants, genieten van een indrukwekkende kookshow of zelf aan de slag gaan tijdens een praktische workshop in de America’s Test Kitchen. Ook op het gebied van entertainment zit u goed aan boord van de Volendam. Verken de wonderen van de natuur in de BBC Earth Experiences, waag een gokje in het casino of ervaar een optreden in de show lounge van Main stage.

Wilt u ontspannen? Dan kan dat met een spabehandeling in de Greenhouse Salon & Spa of door juist wat te bewegen in de fitnessruimte.

Holland America Lines’ Volendam dekplan

Benieuwd naar de indeling van Holland America Lines’ prachtige schip de Volendam? Download het dekplan.

MS Volendam dekplan

Cruisen met Volendam

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Holland America Lines’ Volendam.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */