MS Hanseatic

MS Hanseatic

MS Hanseatic

De MS HANSEATIC, het 5 sterren expeditie schip van Hapag Lloyd Cruises heeft slechts 175 passagiers aan boord. Dit kleine expeditie schip bevaart routes waar u het onverwachtte kunt verwachten, spectaculaire tripjes in een van de 14 Zodiacs.  Daar waar het expeditieschip stopt gaat u verder met de Zodiacs en kunt u de wildernis bijna aanraken. De spreektaal aan boord is Duits en Engels. Dit schip heeft experts en expeditieleiders mee aan boord. Zij kunnen u alles vertellen over de te maken expeditie.  De expeditie leiders zorgen er voor dat u aan boord van de Zodiacs en bij de excursies alle informatie krijgt die hoort bij ontdekkingstochten. Kleinschalig en groots in een expeditie. Kom aan boord en doe.

Hapag Lloyds’ MS Hanseatic dekplan

Benieuwd naar de indeling van Hapag Lloyds’ prachtige schip de MS Hanseatic? Download het dekplan.

Dekplan MS HANSEATIC

Cruisen met MS Hanseatic

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met Hapag Lloyds’ MS Hanseatic.

Eens in uw leven een wereldcruise maken?

Maak de reis van uw leven met Fred.Olsen!Gezien op tv

Vijf maanden reizen, de mooiste plekken van de wereld ontdekken. Terwijl u aan boord geniet van alle luxe en entertainment. Dat is cruisen met Fred.Olsen! Stap in oktober 2019 aan boord van cruiseschip Boudicca en geniet!

Al vanaf €100,- per persoon, per dag

Bekijk cruise