Braemar

Braemar

Braemar

Braemar is een schip van de van origine Noorse rederij Fred. Olsen Cruises. De Braemar heeft met zijn vijf dekken genoeg ruimte om ruim 900 passagiers aan boord te verwelkomen. In het schip vindt u een groot aantal restaurants, bars en andere culinaire faciliteiten. Geniet van een smakelijke lunch in het Palms Café of van een heerlijk diner in een van de Thistle and Grampian restaurants. Op het schip kunt u zich dagen vermaken in de aanwezige winkels, bioscopen, zwembaden of sportruimtes.

Fred Olsen’s Braemar dekplan

Benieuwd naar de indeling van Fred Olsen’s prachtige schip de Braemar? Download het dekplan.

Dekplan Braemar

Cruisen met de Braemar

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met Fred.Olsen’s Braemar.

Helaas, momenteel zijn er geen cruises met dit cruiseschip. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Eens in uw leven een wereldcruise maken?

Maak de reis van uw leven met Fred.Olsen!Gezien op tv

Vijf maanden reizen, de mooiste plekken van de wereld ontdekken. Terwijl u aan boord geniet van alle luxe en entertainment. Dat is cruisen met Fred.Olsen! Stap in oktober 2019 aan boord van cruiseschip Boudicca en geniet!

Al vanaf €100,- per persoon, per dag

Bekijk cruise