Borealis

Borealis

Borealis

Cruiseschip Borealis is een middelgroot schip met een capaciteit van maximaal 1360 passagiers. Het schip is in 2020 toegevoegd aan de vloot van Fred.Olsen Cruise Lines en past perfect binnen de wens van de rederij om een meer traditionele cruise-ervaring te bieden. Hoewel het schip relatief klein is, is het voor Fred.Olsen een van de grotere schepen in haar vloot. Aan boord is er voor iedere gast meer dan voldoende ruimte om te genieten van heerlijke maaltijden in een van de stijlvolle restaurants, het fantastische entertainment te beleven in een van de bars, lounges of theaters of om te ontspannen bij het zwembad. Aan boord van Borealis kunt u de goede en persoonlijke service van Fred. Olsen optimaal ervaren.

Aan boord van Borealis bieden de elf stijlvol en ruimtelijk ingerichte bars en lounges voor ieder wat wils. Hoewel ieder schip van de rederij anders is, bieden ze allemaal het bekende ’thuisgevoel’ dat gasten zo waarderen. Ook dineren doet u aan boord van Borealis in stijl. Geniet van een van de vele elegante eetgelegenheden aan boord. U vindt er alles van een perfect ontbijt tot een luxe vijfgangendiner.

Tijdens een cruise is de beleving aan boord tijdens zeedagen minstens net zo belangrijk als de tijd die u aan land doorbrengt. Daarom barst het entertainmentprogramma van Borealis van de activiteiten die zorgen voor onvergetelijke dagen én avonden. Aan boord heeft u dan ook meer dan voldoende opties om uzelf bezig te houden tijdens een wereldcruise. Wat dacht u van een ontspannen spabehandeling of een dag relaxen bij het zwembad? Het schip beschikt over twee zwembaden, twee jacuzzi’s en een indrukwekkende spa met een thermal spa, een aromakamer, hydro pool, twee sauna’s en negen behandelkamers. Wilt u liever iets actiever bezig zijn? In de fitnessruimte of op het tennis- of basketbalveld kunt u al uw energie kwijt. En dan is er nog het culinaire theater, waar u regelmatig terecht kunt voor fantastische kooklessen of demonstraties.

Met Borealis worden gedurende het jaar diverse cruises gemaakt naar bijvoorbeeld Noorwegen, de Middellandse zee of bijvoorbeeld een mooie cruise naar de Canarische eilanden, maar het hoogtepunt is toch wel de jaarlijkse wereldcruise van drie tot vier maanden.

Fred Olsen’s Borealis dekplan

Benieuwd naar de indeling van Fred Olsen’s prachtige schip de Borealis? Download het dekplan.

Cruisen met de Borealis

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Wereldcruisen.nl met Fred.Olsen’s Borealis.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */