Aurora

Aurora

Aurora

Het reizen per cruiseschip kent nog altijd romantiek. Dit zult u ontdekken als u aan boord stapt van dit prachtige, klassieke Engelse  schip van P&O Cruises. De Aurora is een 4-sterrenschip en beschikt over alle voorzieningen die u aan boord van een cruiseschip mag verwachten. De Aurora is in 2000 in de vaart gekomen en is met haar passagierscapaciteit van 1.868 passagiers een ruim schip met een prettige sfeer.

Met de prachtige inrichting van de diverse ruimtes is zij een schip waarop iedereen zich thuis kan voelen.  Ze biedt een range aan bars, een bioscoop, en een buitenzwembad met schuifdak.   Zo kan er bijna onder alle omstandigheden toch worden gezwommen.  Ook heeft ze een sportzaal, bibliotheek en golf netten.  U kunt dus een balletje slaan aan boord.  En natuurlijk ontbreekt de wasserette aan boord niet. Ter onstpanning zijn  er meerdere whirlpools en een spa.

P&O Cruises’ Aurora dekplan

Benieuwd naar de indeling van P&O Cruises’ prachtige schip de Aurora? Download het dekplan.

Cruisen met de Aurora

Bent u benieuwd naar de prachtige cruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met P&O Cruises’ Aurora.

"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */