AmaCerto

AmaCerto

AmaCerto

Op dit prachtige schip van rederij Ama Waterways kunnen is plaats voor slechts 164 passagiers. Het design van de AmaCerto is ongekend en biedt u bijvoorbeeld prachtige balkons, meerdere eetgelegenheden, een verwarmd zwembad, WiFi en meer!

Geïnspireerd door de klassieke yachts die gebruikt worden voor zeecruises, biedt de AmaCerto u de optimale ervaring tijdens een riviercruise. Een glazen lift is één van de unieke designelementen die u terugvindt aan boord. De mooi ingerichte en ruime accomodaties varieren in formaat tot maar liefst 28 vierkante meter. U kunt ontspannen in het verwarmde zwembad op het Sun Deck en gemakkelijk een hapje of een drankje halen in de “swim-up” bar. Aan boord vindt u ook een fitness centrum, massage, haar- en beautysalon en een bioscoop die beschikt over de nieuwste Hollywood films. Als u van boord gaat, kunt u een fiets lenen om zo uw bestemming nog beter te ontdekken!

AmaCerto dekplan

Benieuwd naar de indeling van AmaWaterways’ prachtige schip de AmaCerto? Download het dekplan.

AmaCerto dekplan

Cruisen met AmaCerto

Bent u benieuwd naar de prachtige riviercruises die u met dit mooie cruiseschip kunt maken? Hieronder ziet u het huidige cruiseaanbod van Reader Offers met AmaWaterways’ AmaCerto.