Onze wereldcruises

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan wereldcruises. Komt u er niet uit of zoekt u een specifieke cruise? Wij helpen u graag op weg.

Sneller een passende cruise vinden?

Gebruik de zoekfunctie en vind gemakkelijker de cruise die u zoekt.

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

De ideale cruise bij Reader Offers

Met een cruise ontdekt u op uw gemak de ene na de andere prachtige bestemming terwijl u uw koffers maar één keer hoeft uit te pakken! Kunt u ook niet kiezen of u de wonderen van Zuid-Amerika wilt ontdekken, de rijstvelden in Azië wilt bekijken of toch wilt genieten van de zon, de zee en parelwitte stranden op een tropisch eiland? Op onze wereldcruises hoeft u die lastige keuze niet te maken, want tijdens deze lange cruises ontdekt u tot maar liefst vijf continenten in één reis. En niet alleen aan land geniet u van uw vakantie, want aan boord van de cruiseschepen kunt u zich ook prima vermaken! En dat zorgt ongetwijfeld voor onvergetelijke ervaringen.

U wilt een cruise maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed aanbod aan cruises van verschillende gerenommeerde rederijen zoals Cunard, Oceania Cruises, P&O Cruises, Holland America Line, Fred.Olsen Cruise Lines, MSC Cruises en meer! Misschien houdt u van ruim opgezette schepen met veel persoonlijke aandacht? Of vindt u juist het eten aan boord heel belangrijk. Bent u een rustzoeker? Of zit u ’s avonds graag in het theater, casino of in de bar? Wat u wensen ook zijn, we adviseren u graag over welke rederij het beste bij uw vakantiestijl past.

Wilt u liever een riviercruise maken? Ook dan bieden we u veel keus met het aanbod van rederij AmaWaterways. Voor onze riviercruises verwijzen wij u door naar de betreffende pagina.

Direct naar de riviercruisesBekijk ons aanbod

Of u nou een lange wereldcruise wilt maken of liever een cruise van een paar weken wilt boeken, bij Reader Offers helpen we u graag om de ideale reis voor u samen te stellen. Wilt u meer weten over een specifieke cruise? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Dan raden we u aan om ons prachtige, interactieve wereldcruise magazine te bekijken. Hierin vindt u tal van cruises die in 2019 vertrekken.

Bekijk het magazineLaat u inspireren!