Onze wereldcruises

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan wereldcruises. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag op weg.

Bent u op zoek naar het reisschema van cruises die al onderweg zijn? Bekijk dan ons overzicht met vertrokken cruises.

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

De ideale cruise bij Reader Offers

Met een cruise ontdekt u op uw gemak de ene na de andere prachtige bestemming terwijl u uw koffers maar één keer hoeft uit te pakken! Kunt u ook niet kiezen of u de wonderen van Zuid-Amerika wilt ontdekken, de rijstvelden in Azië wilt bekijken of toch wilt genieten van de zon, de zee en parelwitte stranden op een tropisch eiland? Op onze wereldcruises hoeft u die lastige keuze niet te maken, want tijdens deze lange cruises ontdekt u tot maar liefst vijf continenten in één reis. En niet alleen aan land geniet u van uw vakantie, want aan boord van de cruiseschepen kunt u zich ook prima vermaken! En dat zorgt ongetwijfeld voor onvergetelijke ervaringen.

U wilt een cruise maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed aanbod aan cruises van verschillende gerenommeerde rederijen zoals Cunard, Oceania Cruises, P&O Cruises, Holland America Line, Fred.Olsen Cruise Lines, MSC Cruises en meer! Misschien houdt u van ruim opgezette schepen met veel persoonlijke aandacht? Of vindt u juist het eten aan boord heel belangrijk. Bent u een rustzoeker? Of zit u ’s avonds graag in het theater, casino of in de bar? Wat u wensen ook zijn, we adviseren u graag over welke rederij het beste bij uw vakantiestijl past.

Wilt u liever een riviercruise maken? Ook dan bieden we u veel keus met het aanbod van rederij AmaWaterways. Voor onze riviercruises verwijzen wij u door naar de betreffende pagina.

Direct naar de riviercruisesBekijk ons aanbod

Of u nou een lange wereldcruise wilt maken of liever een cruise van een paar weken wilt boeken, bij Reader Offers helpen we u graag om de ideale reis voor u samen te stellen. Wilt u meer weten over een specifieke cruise? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Dan raden we u aan om ons prachtige, interactieve wereldcruise magazine te bekijken. Hierin vindt u tal van cruises die in 2019 vertrekken.

Bekijk het magazineLaat u inspireren!

Mooie cruises én meer in ons nieuwe magazine

Bekijk het wereldcruise magazine
Bent u klaar voor een nieuwe reiservaring?

Laat u inspireren door ons prachtige, interactieve cruisemagazine met volop inspiratie voor indrukwekkende wereld- of riviercruises in 2020.

Aanmelden

Blijf op de hoogte