Een cruise, de reis die u zeker ooit wilt maken

Icon 21/12/2016
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Ieder mens heeft een “bestemming verlanglijstje”. Zo’n lijstje met bestemmingen die u wel eens zou willen bezoeken. Een vakantie die u zeker nog eens wil doen. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld die in hiervoor aanmerking komen. De lijst wordt alsmaar langer… Maar er is een manier waarop u veel van de plekken die u wilt bezoeken, in één keer van u lijstje kunt afstrepen: met een cruise!

Bij de meeste mensen staan er verre exotische oorden op deze reis bucketlist. Een mooie paradijselijke plek op aarde waar de zon altijd schijnt. Heerlijk genieten van al het moois dat de aarde ons biedt.

Wat is uw droomvakantie?

Kiest u voor het genieten op paradijselijke witte stranden met mooi helder water, voor het avontuur in de ongerepte natuur tijdens een safari, voor het ontdekken van de geschiedenis op historische plekken, voor de indrukken die de diverse wereldsteden u bieden of voor de kennismaking met diverse vreemde culturen. Er is flink wat keuze.

Een cruise, de combinatie van droomvakanties

Voor veel mensen is het maken van een wereldreis op een cruiseschip dé ideale droomvakantie. Veel cruises combineren de bovenstaande keuzes in één lange fantastische reis. De mooiste plekken op aarde worden aangedaan. U heeft ruim de tijd om van deze fantastische bestemmingen te genieten. Er wordt aangelegd op de mooiste plaatsen zodat u het gebied ook op het land kunt bekijken.

De cruiseschepen zijn luxe hotels op het water. Deze schepen zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt genieten. Sfeervolle schepen met een luxe en stijlvolle inrichting zorgen ervoor dat uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Er zijn diverse top restaurants aan boord maar ook casino’s, bioscopen, theaters, lounges, terrassen, zwembaden en sportfaciliteiten. Er is een uitgebreid entertainment programma zoals theatervoorstellingen, optredens en lezingen. Daarnaast doet het servicegerichte personeel doet er alles voor om het u naar het zin te maken. Uw hut heeft een mooie inrichting zodat u zich er meteen thuis voelt. U zult bijna niet meer van boord willen.

Op deze zeer comfortabele manier vaart u van bestemming naar bestemming. Dit zijn zorgvuldig uitgekozen plekken die absoluut de mooiste op aarde zijn. U komt langs een breed palet van paradijsjes waar u kunt relaxen, genieten, het avontuur kunt aangaan, ontdekken en andere indrukken kunt opdoen. U kunt kiezen voor riviercruises binnen en buiten Europa tot volledige wereldcruises die letterlijk een reis om de wereld maken. Het zijn stuk voor stuk dé onvergetelijke reizen die u ooit nog wil doen en ongetwijfeld hoog op uw verlanglijstje staan.

Reader Offers: uw cruise specialist

Droomt u al jaren van een mooie reis op een cruiseschip? Reader Offers heeft voor u de perfecte cruise beschikbaar. Wij zijn één van de grootste, zelfstandige cruisespecialisten van Europa. Met onze jarenlange ervaring in de cruise branche kunnen wij u uitstekend helpen om een goede keuze te maken uit het uitgebreide cruise assortiment. Wij organiseren uw complete vakantie, dus inclusief de reis naar de vertrekhaven. Kijk hiervoor op onze website of in onze nieuwe brochure.

We maken graag tijd om u van deskundig advies te voorzien. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Het team van Reader Offers zit voor u klaar.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */