Wildlife cruise in Afrika | Zambezi Queen

Vertrek: diverse mogelijkheden Terugkomst: diverse mogelijkheden Aantal dagen: vanaf 9 dagen

Wildlife cruise in Afrika | Zambezi Queen

Prijs vanaf: op aanvraag

Wildlife cruise in Afrika

Ama Waterways biedt veel interessante cruise mogelijkheden in Afrika die u absoluut niet mag missen. De reizen zijn negen dagen en langer. Al deze reizen zijn unieke ervaringen die u nooit meer vergeet. U vaart met de Zambezi Queen over de fantastische Chobe rivier. Deze rivier loopt door het Chobe National Park, waar de meeste wilde dieren van het Afrikaanse continent leven. Vanaf het cruiseschip heeft u mogelijkheden om wildlife, zoals olifanten, giraffen, luipaarden, leeuwen, zebra’s en buffels te kunnen zien. Vanzelfsprekend zit er ook een safari toer over het land bij deze reis inbegrepen. U maakt dan een dagtour in een vierwielaangedreven open safari truck om het wild van dichtbij te kunnen zien (de game drive).

Tijdens deze reis bezoekt u onder andere Botswana, Namibië, Zuid Afrika en Zimbabwe. Deze lijst van landen en bestemmingen is uit te breiden indien u kiest voor een langer verblijf. De uitbreidingen kunnen bestaan uit bezoeken aan een aantal andere fantastische plekken in Afrika zoals Arusha (Kilimanjaro), Tarangire en de unieke Ngorongorokrater.

De reizen beginnen in Johannesburg of Kaapstad waarna u naar Kasane in Botswana vliegt om aan boord te gaan. Bij iedere reis zit een bezoek aan de imponerende Victoria watervallen inbegrepen. Als u hier een keer bent geweest, zal het niet bij die ene keer blijven, zo mooi is Afrika.

De Zambezi Queen is een schip van rederij Ama Waterways.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

 

Reisschema  Route
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Prijzen

Huttype Prijsindicatie
 op aanvraag

Er meer hutcategorieën beschikbaar. Stuur ons een e-mail of bel voor andere opties.

Prijzen zijn in ponden per persoon op basis van tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Zambezi Queen

De Zanzibar Queen is een klein schip met ruimte voor slechts 28 passagiers. In 2015 is dit prachtige schip van AmaWaterways volledig refurbished. Aan boord kunt u genieten van moderne accomodaties, heerlijke maaltijden en natuurlijk de fantastische omgeving. U kunt relaxen in de lounge of de reading room of rondkijken in de giftshop. Het hele schip is uitgerust met airconditioning. Het open zonnedek geeft u een onvergetelijk 360 graden uitzicht over het landschap.

Download het dekplan

Zanbezi queen dekplan

Stel een vraag over de riviercruise met de Zambezi Queen    Kunnen we u ergens mee helpen?


    We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

    Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

    Bel mij terug

    Kunnen we u helpen?