Riviercruise Parijs & Normandië (wijncruise) | AmaLyra

Vertrek: diverse mogelijkheden Terugkomst: diverse mogelijkheden Aantal dagen: 8

Riviercruise Parijs & Normandië (wijncruise) | AmaLyra

Prijs vanaf: € 2.614,-

Riviercruise Parijs en Normandië (wijncruise)

De stad van de liefde is het startpunt van deze magische wijncruise, stap aan boord van de luxueuze AmaLyra en ervaar een reis als nooit tevoren met deze riviercruise Parijs en Normandië. Na een dag in Parijs vertrekt de AmaLyra richting Normandië. Onderweg stopt u op mooie plekken zoals Vernon, vanuit waar u een bijzondere excursie kunt maken naar Giverny; het dorp waar Monet 43 jaar gewerkt en gewoond heeft. In het pittoreske Honfleur ontdekt u waarom deze charmante Franse havenstad al sinds jaar en dag bewoond wordt door artiesten en kunstenaars. Of wandel door Normandië’s historische hoofdstad Rouen en maak een onvergetelijke excursie naar de bekende WOII stranden van Normandië. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Château Gaillard in Les Andelys, voordat u weer voet aan wal zet in Parijs.

De riviercruise Parijs en Normandië is zowel als wijncruise én als standaard cruise te boeken. Neem contact met ons op voor de diverse data.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Riviercruise Parijs & Normandië

Reisschema
Dag 1 Parijs
Dag 2 Vernon
Dag 3 Caudebec-en-Caux
Dag 4 Caudebec-en-Caux
Dag 5 Rouen
Dag 6 Les Andelys
Dag 7 Conflans
Dag 8 Parijs

Prijzen

vanaf € 2.614,-

Er zijn verschillende hutcategorieën beschikbaar. Stuur ons een e-mail of bel voor andere opties.

Inclusief:

Excursies, wifi, wijnen, bier en water aan boord bij lunch en diner. Flesjes water in de hut. Lezingen en veel meer.

Er zijn extra landarrangementen bij  te boeken in Parijs.

Prijzen zijn per persoon op basis van tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

AmaLyra

Al snel na haar introductie in 2009, verwierf de AmaLyra de titel ‘Best new river cruise ship’. Bovendien staat dit luxueuze cruiseschip bekend om haar opvallende, eigentijdse kunst. Geniet van een prachtige omgeving die constant verandert in een comfortabele loungestoel op het zonnedek, niet ver van de uitnodigende whirlpool. Eet in het voortreffelijke The Chef’s Table restaurant aan boord of werk aan uw conditie in de fitnessruimte. Trek u terug in uw ruime en comfortabele hut waar u kunt genieten van vele extra voorzieningen, zoals gratis snel internet, Hollywood-films, een uitgebreide muziekbibliotheek en Engelstalige tv-stations.

Geïnspireerd door de klassieke yachts die gebruikt worden voor zeecruises, biedt de AmaLyra u de optimale ervaring tijdens een riviercruise.

Download het dekplan

AmaLyra dekplan

Stel een vraag over de riviercruise Parijs en Normandië
    Kunnen we u ergens mee helpen?


    We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

    Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

    Bel mij terug

    Kunnen we u helpen?