Wereldcruise 2020 | Queen Mary 2

Vertrek: 10 januari 2020 Terugkomst: 18 april 2020 Aantal dagen: 99

Wereldcruise 2020 | Queen Mary 2

Prijs vanaf: € 14.571,-

De wereld ontdekken op de Queen Mary 2 in 2020

Stapt u begin 2020 aan boord bij de Queen Mary 2 voor een geweldige reis? U start in Southampton en daar eindigt uw reis ook. Onderweg stopt het majestueuze schip bij verschillende mooie havens. Laat u meevoeren naar prachtige, indrukwekkende bestemmingen als Nha Trang in Vietnam, Whitsunday Island in Australië en het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

Uw cruise met de Queen Mary 2 begint in Southampton, vervolgens vaart u richting de Middellandse zee, waar het schip de havens van Lissabon en Napels aandoet. Via het Suez kanaal komt u in het Midden-Oosten aan en vervolgens zet het cruiseschip koers naar Maleisië, Hong Kong, Vietnam en Thailand. Daar kunt u kennismaken met en proeven van de exotische, Aziatische culturen. De Queen Mary 2 vaart verder in de richting van Indonesië en doet een paar prachtige bestemmingen in Austalië aan. Na een laatste bestemming aan de westkust van Australië bevindt u zich een paar dagen op zee voordat het cruiseschip aanmeert op Mauritius. Via Zuid-Afrika vaart het schip terug naar Southampton, waar de ontscheping zal zijn.

De QM2 is een cruiseschip van rederij Cunard.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Kaart wereldcruise QM2 2020

Januari 2020
10 jan Info over bestemmingen  Southampton , Engeland, inscheping
13 jan Lissabon, Portugal
16 jan Napels, Italië
17 jan Messina Strait, cruisend
19 jan Galilee (Haifa), Israël, 2 dagen
21 jan Cairo, Egypte, cruisend
22 jan Suez kanaal, doorvaart
23 jan Petra, Jordanië
30 jan Info over bestemmingen  Dubai , Verenigde Arabische Emiraten, 2 dagen
Februari 2020
1 feb Muscat, Oman
5 feb Info over bestemmingen  Colombo , Sri Lanka
9 feb Phuket, Thailand
10 feb Penang, Maleisië
11 feb Kuala Lumpur (Port Kelang), Maleisië
12 feb Info over bestemmingen  Singapore , 2 dagen
15 feb Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam
16 feb Nha Trang, Vietnam
18 feb Info over bestemmingen  Hong Kong , China, 2 dagen
23 feb Bitung, Indonesië
26 feb Darwin, Australië
Maart 2020
1 mrt Whitsunday Islands (Airlie Beach), Austalië
3 mrt Brisbane, Australië
5 mrt Sydney, Australië, 2 dagen
8 mrt Melbourne, Australië
10 mrt Adelaide, Australië
13 mrt Margaret Rivier, Australië
14 mrt Perth (Fremantle), Australië
22 mrt Port Louis, Mauritius
23 mrt Réunion
27 mrt Durban, Zuid-Afrika
29 mrt Port Elizabeth, Zuid-Afrika
31 mrt Kaapstad, Zuid-Afrika, 3 dagen
April 2020
4 apr Walvis Bay, Namibië
13 apr Tenerife
14 apr Funchal, Madeira
18 apr Info over bestemmingen  Southampton , Engeland, ontscheping en terugreis naar Nederland

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

Prijs binnenhut vanaf € 14.571,- per persoon.

Er zijn veel meer hutcategorieën beschikbaar.  Bel of mail voor de andere extra’s. Segmenten zijn ook boekbaar.

Heeft u niet zoveel tijd? Dan kunt u ook denken aan een deel van deze prachtige wereldcruise.

Inclusief :

  • (mini)bus van Nederland naar Southampton en terug
  • Transfer van hotel naar schip op 10 januari 2020
  • Hotelovernachting in Southampton voorafgaand aan uw wereldcruise
  • Havengelden
  • Alle maaltijden en entertainment aan boord
  • Fooien bij het boeken van de gehele wereldcruise inclusief

Exclusief :

  • Drankjes
  • Excursies
  • Verzekeringen
  • Eventuele visa

Prijzen zijn in euro per persoon op basis van tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Voor reizigers van de wereldcruise is er het gemak van de extra bagage in de bus.

Queen Mary 2

De Queen Mary 2 is een 4+ sterren cruiseschip van de Cunard rederij. Zij beschikt over een sfeervolle ambiance en alle luxe die u zich kunt wensen. Geniet in de prachtige restaurants van de heerlijke diners en van uw welverdiende rust in de schitterende lounges.

De Queen Mary 2 heeft brede, open dekken, een spa, een ballroom, winkels, openbare ruimtes, bars en lounges, een bibliotheek en een theater. ’s Avonds kunt u genieten van een gevarieerd programma in bijvoorbeeld het casino, een drankje in de pub of  live muziek in de piano bar en overdag geniet u van een ontspannen vrijetijdsbesteding bijvoorbeeld aan de rand van het zwembad.

Download het dekplan

Dekplan Queen Mary 2

Stel een vraag over de wereldcruise 2020 met de Queen Mary 2

Wereldcruise Queen Mary 2 in 2021
Icon
Icon Wereldcruise 2021 | Queen Mary 2

Wereldcruise 2021 | Queen Mary 2

van € 14.356,-

Bekijk boek nu
Cruise Queen Mary 2 naar New York
Icon
Icon New York retour | Queen Mary 2

New York retour | Queen Mary 2

van Op aanvraag

Bekijk boek nu

Southampton

Southampton

Bij de film Titanic denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de stad Southampton. Toch is dit de stad waar het wereldberoemde schip op 10 april 1912 vertrok richting New York – waar het nooit aan zou komen. Southampton is de belangrijkste havenstad van Engeland. Iedere dag vertrekken en arriveren er cruiseschepen van over de hele wereld. Behalve de haven heeft de stad ook tal van historische bezienswaardigheden te bieden. Het Maritime Museum en de Southampton City Art Gallery zijn absoluut een bezoekje waard. De stad biedt tal van mogelijkheden voor stadswandelingen door het oude centrum van de stad. Ook voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze Engelse havenstad. Southampton is de thuishaven van voetbalclub Southampton FC.

Dubai

Dubai

Aan de perzische golf, grenzend aan Abu Dhabi, ligt Dubai. Een stad die binnen enkele jaren, één van de snelst groeiende economieën ter wereld is geworden. Dubai is één van de zeven emiraten, die samen de Verenigde Arabische Emiraten vormen. Naast het strand en de vele shopping malls die Dubai rijk is, heeft Dubai ook zeker culturele bezienswaardigheden. Zo is er de Spice Souk: een oude, traditionele specerijenmakrt, gelegen in het oosten van Dubai. De Souk bestaat uit smalle straatjes, waar de geuren van specerijen en wierook u tegemoet komt. Wilt u Dubai bezoeken, zoals de meeste mensen de stad kennen? Ga dan dineren in het hoogste restaurant ter wereld: Atmosphere. Ook zijn er nog het hoogste hotel ter wereld (Rose Tower Dubai) en het hoogste appartementencomplex ter wereld (The Torch). Aan wolkenkrabbers geen gebrek, in deze stad van formaat.

Colombo

Colombo Sri Lanka

Met ruim 600.000 inwoners is Colombo de grootste stad van Sri Lanka. Deze multiculturele stad heeft met zijn enorme haven een belangrijke handelspositie verworven. Structuur kent de stad niet; alles staat kriskras door elkaar heen gebouwd. Het is dan ook niet een van de mooiste steden maar zeker het bezoeken waard. De Full Moon parade is een van de grootste spektakels van de stad. Tientallen olifanten, muzikanten en dansers komen door de straten van de stad. De meeste herkenbare bezienswaardigheden van de stad zijn de twee torens van het World Trade Center, gelegen in het For District. Neem tijdens een bezoek aan de stad ook zeker een kijkje in de St. Paul’s Church Milagiriya: een van de oudste kerken in Sri Lanka.

Singapore

Singapore

Eén van de belangrijkste steden - economisch gezien – voor Zuidoost-Azië, is Singapore. Vanwege de hoge welvaart en de strenge regels, trekken jaarlijks duizenden expats richting de metropool, om er te gaan wonen en werken. Niet alleen buitenlandse werknemers bezoeken de stad graag, ook toeristen kunnen hier hun hart ophalen. Eén van de mooiste plekken van de stad bevindt zich langs de Singapore river: Clarke Quay. Wat u hier kunt verwachten? Neonlicht, terrasjes en water. Het is de perfecte locatie om een heerlijke ontspannen avond door te brengen. Recht tegenover de Clark Quay, ligt Boat Quay. Hier kunnen shopliefhebbers hun genot op: een legio shopping malls is gevestigd in dit deel van de stad. Tijd over na al het shoppen? Kies dan zeker voor een rondvaart over de Singapore River. Ga vooral rond zonsondergang, dan heeft u het mooiste plaatje van de stad. De verlichte gebouwen, donkere hemel en prachtige skyline, zijn een genot voor het oog.

Hongkong

Hongkong

East meets west in de multiculturele wereldstad Hong Kong. De stad wordt ook wel het New York van Azië genoemd. Met talloze wolkenkrabbers doet het er zeker niet voor onder. Hong Kong bestaat uit Hong Kong Island, Kowloon, Stonecutter’s Island, de New Territories een tal van kleine eilandjes. De jonge, moderne metropool heeft een indrukwekkende skyline, die zeker in de avond de moeite waard is om te bekijken. Met meer dan zeven miljoen inwoners, behoort Hong Kong tot de grootste steden van de wereld. Hong Kong heeft diverse bezienswaardigheden, waaronder de Tian Tan Boeddha, de Bank of China, de Wong Tai Sintempel en het Chi Linonnenklooster. Naast de grote bezienswaardigheden zijn er ook verscheidene straatmarktjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Hier dompelt u zich volledig onder in de Chinese cultuur en worden al uw zintuigen geprikkeld.

New York

New York

Ontdek The Big Apple met al haar lichtjes, bijzondere buurten als Greenwich Village en the Upper West Side en het legendarische Central Park. Komt u voor het shoppen? Ga dan zeker naar Bloomingdale’s op Lexington Ave, Tiffany’s aan Fifth, Barneys en de unieke boutiques aan Madison Avenue. Of bezoek het beroemde Time Square en stop bij de beroemde Broadway theaters. We kunnen doorgaan met nog eindeloos veel suggesties.  Maar als u gaat bedenk wat u wilt gaan doen, want tijd is echt tekort.