Wereldcruise 2020 | MS Amsterdam

Vertrek: 4 januari 2020 Terugkomst: 12 mei 2020 Aantal dagen: 128

Wereldcruise 2020 | MS Amsterdam

Prijs vanaf: volgeboekt

Wereldcruise MS Amsterdam 2020

Stap op 4 januari 2020 in Fort Lauderdale aan boord van de MS Amsterdam en vaar met dit prachtige schip in 128 dagen de wereld rond! Tijdens deze wereldcruise ontdekt u Zuid-Amerika, Oceanië, Azië en Afrika én besteedt u bovendien 4 dagen in het ongerepte Antarctica.

U vliegt vanuit Nederland naar Fort Lauderdale, waar uw cruise met de MS Amsterdam begint. Vanuit daar zet het schip koers richting het zuiden. De eerste paar stops zijn op de heerlijke Caribische eilanden, waar u het dagelijks leven in Nederland helemaal achter u kunt laten. Vervolgens vaart het schip door naar Brazilië en Argentinië en brengt u maar liefst vier dagen door in Antarctica. De MS Amsterdam vervolgt haar reis langs de kust van Chili voordat zij de Stille Oceaan oversteekt in de richting van Nieuw-Zeeland en Australië.

U ontdekt het Verre Oosten en Afrika en via stops op Barbados en Guadeloupe keert het schip op 12 mei 2020 terug in de havens van het zonnige Fort Lauderdale.

Is deze wereldcruise met de MS Amsterdam in 2020 niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

wereldcruise ms Amsterdam 2020 Reader Offers

Januari 2020
3 jan vlucht Amsterdam naar Florida Miami of Fort Lauderdale, prijs op aanvraag
3 jan overnachting hotel Fort Lauderdale, prijs op aanvraag
4 jan Info over bestemmingen  Fort Lauderdale
8 jan Roseau, Dominica
9 jan Castries, St. Lucia
11 jan Duivelseiland, Frans-Guyana
13 jan Icoaraci (Belem), Brazilië
16 jan Recife, Brazilië
19 jan Rio de Janeiro, Brazilië
23 jan Punta del Este, Uruguay
24 jan Buenos Aires, Argentinië
25 jan Montevideo, Uruguay
28 jan Stanley/Falkland eilanden
30 jan Antarctische ervaring, 4 dagen
Februari 2020
4 feb Straat Drake en Kaap Hoorn
5 feb Ushuaia, Argentinië
5 feb Beaglekanaal
5 feb Glacier Alley
6 feb Punta Arenas, Chili
6 feb Straat Magellaan
7 feb Sarmientokanaal
9 feb Puerto Montt, Chili
11 feb San Antonio (Santiago), Chili
16 feb Easter Island, Chili
19 feb Pitcairn Island, Pitcairn
22 feb Papeete, Frans-Polynesië
24 feb Rarotonga, Cookeilanden
26 feb Internationale datumgrens over
28 feb Nuku’alofa, Tonga
Maart 2020
2 mrt Auckland, Nieuw-Zeeland, 2 dagen
4 mrt Waitangi (Bay of Islands), Nieuw-Zeeland
7 mrt Info over bestemmingen  Sydney , Australië, 2 dagen
11 mrt Townsville, Australië
12 mrt Cairns, Australië
16 mrt Darwin, Australië
19 mrt Komodo, Indonesië
20 mrt Benoa (Denpasar), Bali, Indonesië
22 mrt Soerabaja, Indonesië
23 mrt Semarang, Java, Indonesië
25 mrt Info over bestemmingen  Singapore , 2 dagen
30 mrt  Info over bestemmingen  Colombo , Sri Lanka
April 2020
1 apr Male, Malediven
4 apr De Seychellen, 2 dagen
13 apr Nossi-Be, Madagascar
16 apr Maputo, Mozambique
21 apr Kaapstad, Zuid-Afrika, 2 dagen
25 apr Walvisbaai, Namibië
Mei 2020
7 mei Bridgetown, Barbados
8 mei Point-A-Pitre, Guadaloupe
9 mei San Juan, Puerto Rico
11 mei Fort Lauderdale, ontscheping

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

huttype prijs vanaf
volgeboekt

Heeft u niet zoveel tijd? Dan kunt u ook denken aan een deel van deze prachtige wereldcruise.

Inclusief

  • Alle maaltijden en entertainment gedurende de cruise
  • Alle havengelden

Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Fooien
  • Excursies en drankjes aan boord
  • Eventuele visa
  • vluchten Amsterdam – Fort Lauderdale en omgekeerd
  • hotelovernachting in Fort Lauderdale

Er zijn meer categorieën beschikbaar, zoals buitenhut, balkonhut, suite.  Graag informeren wij u persoonlijk over de categorie die u zoekt of kiest. Prijzen zijn in euro’s per persoon op basis van 2-persoonsbezetting, tenzij anders vermeld.

Prijzen zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van dit moment en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De prijzen zijn erg aan het fluctueren, bel of email voor de laatste aanbieding

MS Amsterdam

ms Amsterdam is vernoemd naar de hoofdstad van Nederland en het derde schip in het 140-jarige bestaan van Holland America Line met deze naam en in 2000 in de vaart genoemen.  Ze is voorzien van de allernieuwste scheepsbouwtechnologie gecombineerd met de design, persoonlijke accenten en een geweldige service die Holland America Line. Ze heeft ruimte voor 1.916 passsagiers aan boord en heeft 4 sterren.

In het hart van de Amsterdam bevindt zich het Planeto Astrolabium, een speciaal voor het schip ontworpen sculptuur die oprijst in het drie verdiepingen hoge atrium. Met dit prachtige astrolabium kan de plaats en hoogte van hemellichamen berekend worden en het kan gebruikt worden om tijdzones en de exacte tijd op het schip af te lezen. Het Nederlandse erfgoed is duidelijk overal op het schip aanwezig in originele art-decostukken die ooit op het elegante schip Nieuw Amsterdam van 1938 te bewonderen waren. Om het schip tegelijkertijd een modern gevoel te geven is het werk van Stephen Card op openbare plekken opgehangen. Aan boord vindt u de diverse faciliteiten terug, zoals restaurants, bars, een casino, internetcafe, bibliotheek, spa & salon 2 zwembaden en een fitness centrum.

Download het dekplan

Dekplan MS Amsterdam

Stel een vraag over de wereldcruise met MS Amsterdam in 2020

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Grand Voyage met Holland Amerika Line in 2021
Icon
Icon 128 dagen Grand Voyage met Holland America Line | MS Amsterdam

128 dagen Grand Voyage met Holland America Line | MS Amsterdam

van € 21.938,-

Bekijk boek nu
Wereldcruise naar Afrika en meer HAL
Icon
Icon Wereldcruise Afrika en meer in 2020 | Amsterdam

Wereldcruise Afrika en meer in 2020 | Amsterdam

van € 12.369,-

Bekijk boek nu

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Bezoek een van de grote shopping centers of bezoek de leuke boetieks op Las Olas Boulevard, waar u overigens ook heerlijk kunt lunchen in de Cheese cake factory . Verlaat de stad en maak een spectaculaire airboat trip in het Everglades National Park, over de moerassen zoals vroeger de Skippy helden dat deden. Spotten van krokodillen is de nationale sport in het gebied.

Sydney

Sydney

Backpackers, natuurliefhebbers en cultuursnuivers. U vindt ze hier allemaal: de hoofdstad van Australië, Sydney. Met aan de ene kant de Grote Oceaan en aan de andere kant de Blue Mountains, is Sydney een veelzijdige stad, waarvoor ieder wat wils. Met een temperatuur van gemiddeld 25 graden in de zomer en 16 graden in de winter, is Sydney de perfecte plek om te verblijven. Door het oceanische klimaat trekt Sydney veel surfers en strandliefhebbers. Stranden als Bondi Beach zijn vaak druk bezet met toeristen vanuit de hele wereld. De multiculturele stad is niet alleen te prijzen om haar fijne klimaat, de stad kent ook interessante bezienswaardigheden. Denk aan het Opera House, de Harbour Bridge en Circular Quay. Met meer dan 3,5 miljoen inwoners is Sydney de grootste stad van Australië. Toch hangt er een relaxte sfeer en zijn late night barbecues meer regel dan uitzondering.

Singapore

Singapore

Eén van de belangrijkste steden - economisch gezien – voor Zuidoost-Azië, is Singapore. Vanwege de hoge welvaart en de strenge regels, trekken jaarlijks duizenden expats richting de metropool, om er te gaan wonen en werken. Niet alleen buitenlandse werknemers bezoeken de stad graag, ook toeristen kunnen hier hun hart ophalen. Eén van de mooiste plekken van de stad bevindt zich langs de Singapore river: Clarke Quay. Wat u hier kunt verwachten? Neonlicht, terrasjes en water. Het is de perfecte locatie om een heerlijke ontspannen avond door te brengen. Recht tegenover de Clark Quay, ligt Boat Quay. Hier kunnen shopliefhebbers hun genot op: een legio shopping malls is gevestigd in dit deel van de stad. Tijd over na al het shoppen? Kies dan zeker voor een rondvaart over de Singapore River. Ga vooral rond zonsondergang, dan heeft u het mooiste plaatje van de stad. De verlichte gebouwen, donkere hemel en prachtige skyline, zijn een genot voor het oog.

Colombo

Colombo Sri Lanka

Met ruim 600.000 inwoners is Colombo de grootste stad van Sri Lanka. Deze multiculturele stad heeft met zijn enorme haven een belangrijke handelspositie verworven. Structuur kent de stad niet; alles staat kriskras door elkaar heen gebouwd. Het is dan ook niet een van de mooiste steden maar zeker het bezoeken waard. De Full Moon parade is een van de grootste spektakels van de stad. Tientallen olifanten, muzikanten en dansers komen door de straten van de stad. De meeste herkenbare bezienswaardigheden van de stad zijn de twee torens van het World Trade Center, gelegen in het For District. Neem tijdens een bezoek aan de stad ook zeker een kijkje in de St. Paul’s Church Milagiriya: een van de oudste kerken in Sri Lanka.