Wereldcruise 2019 | Crystal Serenity

Vertrek: 13 januari 2019 Terugkomst: 18 april 2019 Aantal dagen: 84

Wereldcruise 2019 | Crystal Serenity

Prijs vanaf: Op aanvraag

Wereldcruise met idyllische stops Crystal Serenity

De wilde schoonheid en wereldwonderen van Australië en Afrika worden met een ontdekkingstocht van prachtige inkijkjes aan u blootgegeven met deze fantastische wereldreis.  De prachtige eilanden en stranden van de Zuid Pacific en de Indische Oceaan waar u deel van uit kunt maken.  De cosmopolitische steden van Sydney, Kaapstad, Barcelona en het wereldse Monte Carlo wachten op een bezoek, waar u zich kunt laven aan cultuur en natuur.

Crystal cruises is de standaard voor luxe cruisen.

Het schip  heeft hoogstaande service in het vaandel.  U vindt o.a. de Palm Court, grand hotel koloniale stijl, de Avenue Saloon en zelfs de Connaisseur’s Club, voor sigaarrokers en cognacliefhebbers.

Op de wereldcruise zijn de bars op het hele schip inclusief en zijn de wijnen en sterke dranken in de restaurants en specialiteiten restaurants Prego, Silk Road en The Sushi Bar ook inclusief de reisprijs. Alle frisdranken, gebottled water, speciale koffie, alle alcoholvrije dranken, verse sappen en afternoon tea service zijn ook inclusief. En om het compleet ter maken: de fooien zijn ook inclusief.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Wereldcruise Crystal Serenity 2019

Januari 2019
12 jan vlucht Amsterdam-Los Angeles, USA
13 jan Info over bestemmingen  Los Angeles / San Pedro, USA
15-19 jan Pacific Ocean, cruisend
20 jan Info over bestemmingen  Honolulu /Oahu, Hawaii, USA
21 jan Maui/Lahaina, Hawaii, USA
22-23 jan Pacific Ocean, cruisend
24 jan Fanning Island, Republic of Kiribati
 25-26 jan Pacific Ocean cruisend
27 jan Pago Pago, Amerikaans Samoa
29 jan datumgrens over
30 jan Pacific Ocean, cruisend
31 jan Lautoka, Fiji
Februari 2019
1 -2 feb Pacific Ocean, cruisend
3 feb Waitangi, Bay of Islands, Nieuw Zeeland
4 feb Info over bestemmingen  Auckland , Nieuw Zeeland, 2 dagen
8 feb Info over bestemmingen  Sydney , Australië, 2 dagen
10 feb Australische kust, cruisend
11 feb Hobart, Tasminië, Australië, 2 dagen
13 feb Bass Strait, cruisend
14 feb Kangaroo Island, Australië
15 feb Info over bestemmingen  Adelaide, Australië
16 feb Great Australian Bight, Australië cruisend
18 feb Albany, Australië
19 feb Busselton, Australië
 20 feb Fremantle / Perth, Australië
21-27 feb Indische Oceaan, cruisend
28 feb Mauritius / Port Luis, Mauritius
Maart 2019
1 mrt Reunion Island, Port Reunion
2 mrt Indische Oceaan, cruisend
3 mrt Taolanara, Madgascar
4-5 mrt Indische Oceaan, cruisend
6 mrt Maputo, Mozambique
7 mrt Richards Baai, Zuid Afrika
8 mrt Durban, Zuid Afrika
9 mrt Zuid Afrikaanse kust, cruisend
10 mrt Port Elizabeth, Zuid Afrika
11 mrt Info over bestemmingen  Kaapstad, Zuid Afrika, 3 dagen
15 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
16 mrt Luderitz, Namibië
18 – 19 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
21 mrt Jamestown, St. Helena
22 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
 23 mrt Georgetown, Ascension Island
24 – 26 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
27 mrt Dakar, Senegal
28 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
29 mrt Porto Novo, Kaapverdische Eilanden
30-31 mrt Atlantische Oceaan, cruisend
April 2019
1 apr Info over bestemmingen  Santa Cruz de la Palma, Spanje
2 apr Atlantische Oceaan, cruisend
3 apr Malaga, Spanje
5 apr Barcelona, Spanje
6 – 8 apr Monte Carlo, Monaco
8 apr retourvlucht naar Nederland

Bij deze cruise is er een on board credit. Bij deze wereldcruise zijn er ook segmenten beschikbaar.

Prijzen

Prijzen zijn op aanvraag. We vertellen u graag de vele extra’s met betrekking tot uw cruise. Bij deze cruise is er een on board spending beschikbaar.

Heeft u niet zoveel tijd? Dan kunt u ook denken aan een deel van deze prachtige wereldcruise.

Crystal Serenity

De Crystal Serenity is middelgroot uitnodigend schip en heeft plaats voor 1.070 passagiers. Dit betekent rust, ruimte aan boord en veel luxe. In 2013  werd dit schip  gerenoveerd en het resultaat mag er zijn. Qua service wordt dit schip vergeleken met hotels als het Ritz Carlton en het Four Season. De lounges zijn allen zeer smaakvol ingericht. U vindt onder andere de Palm Court, Grand Hotel koloniale stijl, de Avenue Saloon en de Connaisseur’s Club voor sigaarrokers en congacliefhebbers. Al met al een schip met vijf, volledig verdiende, sterren. De culturele lezingen aan boord zijn van grote klasse.

Download het dekplan

Dekplan serenity wereldcruise 2017

Stel een vraag over de wereldcruise 2019 met Crystal SerenityWereldcruise 2020 Crystal Serenity
Icon
Icon Wereldcruise 2020 | Crystal Serenity

Wereldcruise 2020 | Crystal Serenity

van Op aanvraag

Bekijk boek nu

Adelaide

 

Adelaide

Aan de golf van St. Vincent ligt de hoofdstad van de Zuidelijke deelstaat van Australië, Adelaide. Adelaide staat ook wel bekend als ‘the city of churches’. De stad telt tal van kerken. Een andere bijnaam van de stad, is ‘the 20 minute city’. Dit vanwege de goede bereikbaarheid van de stad. Kolonel William Light ontwierp de stad op zo’n manier dat alle grote bezienswaardigheden snel te bereiken zijn. Brede boulevards omgeven door parken zijn het beeld van de Australische stad. Een van de grootste festivals wereldwijd wordt ieder jaar in de stad aan de zuidkust van Australië gehouden: het ‘Festival of Arts’. Verschillende vormen van kunst staan centraal tijdens dit festival. Brengt u een bezoekje aan deze cultuurstad? Bezoek dan zeker de kustlijn, de vele parken, en maak een culturele tour door de Adelaide Botanic Gardens.

Santa Cruz

In Santa Cruz worden bezoekers met open armen ontvangen.  Hier zijn de geweldige Oaxaca’s tradiontele gerechten te vinden, de kledingverkopende markten waar u ook handgemaakte souvenirs vindt.  Hier in Santa Cruz kunt u ook naar de verschillende stranden zoals  in Yerbabuena, Punta Cruz, La Entrega, of de Organo, Maguey and Calacuta baaien.

La Entrega baai is de plek waar een  belangrijk ecologische natuurpark is voor koralen en prachtige vissen.  U kunt hier relaxen en het kristalheldere water bezoeken met duiken of snorkelen. Of misschien zeeschildpadden zien.

Auckland

Auckland

Als grootste stad van Nieuw Zeeland is Auckland het centrale deel van het noordelijk eiland. Door zijn rijke geschiedenis telt de stad het grootste aantal Maori’s van het land. Een symbool voor de stad is de Harbour Bridge. Deze brug verbindt Central Auckland met de North Shore. Het Aotea Square ligt in het hart van het centrum en is dé plek voor ambachtelijke markten en kunstfestivals. Geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Breng dan absoluut een bezoekje aan Underwater World Kelly Tarlton’s. Gelegen in de oostelijke buitenwijk van Mission Bay, kunt u er genieten van de mooiste pinguïns, schildpadden, haaien, tropische vissen, roggen en tal van andere zeedieren. Het hoogste punt van Auckland City is de Mount Eden. Een vulkanische kegel met een met gras begroeide krater. Hier heeft u prachtig uitzicht over de stad.

Honolulu

Honolulu

Voor legendarische stranden kent Waikiki weinig concurrenten. Voor bijzondere vergezichten: wat dacht u van de Diamond Head Crater? De honger voor historie kan worden gestild met een tochtje naar Pearl Harbour of het Bischop Museum.

Kaapstad

Kaapstad

Op een schiereiland gelegen aan de beroemde Tafelberg, ligt misschien wel de mooiste stad van Zuid-Afrika: Kaapstad. Ook wel moederstad genoemd. Mede door de indrukwekkende kunst, het imposante nachtleven en het smakelijke eten, trekken jaarlijks veel toeristen naar het uiterste puntje van Afrika. De vriendelijkheid van de inwoners van de stad, wordt zeer gewaardeerd en het strandleven is goed vertoeven. Als toerist kunt u uw ogen uitkijken bij bezienswaardigheden als Bo-Kaap, het District Six Museum en de Kaapse stranden: Clifton Bay, Camps Bay en Bloubergstrand. Iets buiten de stad vindt u een prachtig landschap met bergen, palmbomen en witte stranden. En natuurlijk de wereldberoemde wijngaarden.

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is voor de meeste mensen vooral bekend als Hollywood. De beroemde letters op de Hollywood Hills, zijn het symbool van de stad. In de stad kunt u handafdrukken van celebrities bekijken, winkelen of een bezoek brengen aan het attractiepark van Universal Studio's waar u achter de schermen van grote shows kunt kijken.

Sydney

Sydney

Backpackers, natuurliefhebbers en cultuursnuivers. U vindt ze hier allemaal: de hoofdstad van Australië, Sydney. Met aan de ene kant de Grote Oceaan en aan de andere kant de Blue Mountains, is Sydney een veelzijdige stad, waarvoor ieder wat wils. Met een temperatuur van gemiddeld 25 graden in de zomer en 16 graden in de winter, is Sydney de perfecte plek om te verblijven. Door het oceanische klimaat trekt Sydney veel surfers en strandliefhebbers. Stranden als Bondi Beach zijn vaak druk bezet met toeristen vanuit de hele wereld. De multiculturele stad is niet alleen te prijzen om haar fijne klimaat, de stad kent ook interessante bezienswaardigheden. Denk aan het Opera House, de Harbour Bridge en Circular Quay. Met meer dan 3,5 miljoen inwoners is Sydney de grootste stad van Australië. Toch hangt er een relaxte sfeer en zijn late night barbecues meer regel dan uitzondering.