Van Sydney naar Tokyo in 2022 | Queen Elizabeth

Vertrek: 9 maart 2022 Terugkomst: 13 april 2022 Aantal dagen: 36

Van Sydney naar Tokyo in 2022 | Queen Elizabeth

Prijs vanaf: € 5.440,-

Van Sydney naar Tokyo met Queen Elizabeth in 2022

Bruisende steden? Prachtige natuur? Rijke culturen? Deze cruise heeft het allemaal! Reis met Cunards Queen Elizabeth in 2022 in 36 dagen van Sydney, Australië naar Tokyo in Japan. Onderweg ziet u oogverblindende, smaragdgroene lagunes, kleurrijke koraalriffen en bijzondere tempels. Maak een ritje in in Riksja, ontdek de Oosterse keuken en verken Aziatische steden.

Queen Elizabeth vertrekt op 9 maart 2022 uit de haven van Sydney en zet koers richting het noorden. Het schip maakt onder andere stops in Darwin voordat het doorvaart naar Indonesië. Bali en Jakarta wachten op u en ook tijdens de twee dagen in Singapore kunt u zich kostelijk vermaken. Het majestueuze schip van rederij Cunard vaart door naar Vietnam, waar u de wonderen van Da Nang en Hanoi met eigen ogen kunt aanschouwen. Met meerdaagse stops in wereldsteden als Hong Kong, Shanghai en Peking komt het einde van uw cruise in zicht. Op 13 april 2022 meert Queen Elizabeth aan in de haven van Tokyo en vliegt u terug naar Nederland. Uiteraard is het mogelijk om langer in Tokyo te blijven om meer van de stad te zien. Ook een langere verblijfsduur in Sydney, voorafgaand aan de cruise, behoort tot de mogelijkheden.

Deze cruise met Queen Elizabeth is boekbaar in verschillende segmenten en op verschillende data. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Sydney naar Tokyo Queen Elizabeth 2022

Maart 2022
9 mrt Sydney, Australië, inscheping
12 mrt Whitsunday eiland, Australië
16 mrt Darwin, Australië
19 mrt Bali, Indonesië
21 mrt Jakarta, Indonesië
23 mrt Singapore, 2 dagen
27 mrt Da Nang/Hue, Vietnam
29 mrt Hanoi, Vietnam
31 mrt Hong Kong, 2 dagen
April 2022
04 apr Shanghai, China, 2 dagen
08 apr Peking, China, 2 dagen
13 apr Tokyo, Japan, ontscheping

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

Prijs binnenhut vanaf € 5.440,- per persoon.

Er zijn veel meer hutcategorieën beschikbaar. Bel of mail voor de andere extra’s. 

Inclusief:

  • Havengelden
  • Alle maaltijden en entertainment aan boord
  • Hotelovernachtingen

Exclusief :

  • Drankjes
  • Excursies
  • Verzekeringen
  • Eventuele visa

Prijzen zijn in euro per persoon op basis van tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Verplichte vaccinaties zijn er voor deze reis op dit moment niet.

Queen Elizabeth

De Queen Elizabeth is het jongste koninklijke schip van de Cunard rederij. De Queen Elizabeth heeft een klassieke en luxe uitstraling en is daarbij voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen.  Verwonder u over de prachtige bibliotheek op dit schip of het panorama deck en bezie de wateren.

Geniet van een ‘afternoon tea’ in de Queens room, neem deel aan een van de vele cursussen en of lezingen die u tijdens de cruise worden aangeboden, kom tot rust in de spa of bij het zwembad, geniet van uitstekende diners en vermaak uzelf in het theater of in het casino. Aan boord van de Queen Elizabeth zijn er mogelijkheden te over om u te vermaken en te genieten van de prettige sfeer.

Download het dekplan

Queen Elizabeth dekplan

Stel een vraag over de cruise van Sydney naar Tokyo met Queen Elizabeth in 2022

Kunnen we u ergens mee helpen?


We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

Bel mij terug

Kunnen we u helpen?