Antarctica Cruise Expeditie

Vertrek: december 2018 Terugkomst: december 2018 Aantal dagen: 11 dagen

Antarctica Cruise Expeditie

Prijs vanaf: Prijs op aanvraag

Reis naar Antarctica

Stap aan boord en maak een onvergetelijke reis naar Antarctica. De witte wereld van Antarctica is een onbeschrijfelijke wildernis. Al meer dan 100 jaar worden er expedities naar en op Antarctica georganiseerd. Silversea trekt met de Silver Explorer met maximaal 132 gasten naar dit bijzondere gebied. Aan boord een team van 7 expeditiespecialisten, waaronder een expeditieleider. Ontdek een bevroren wereld van glinsterend wit zo ver als het oog kan zien. Bekijk de enorme ijssculpturen als een avant garde kunstwerk. Dat is de moderne ontdekkingstocht. Een wondere wereld waarin de het koude klimaat samen met het prachtige ‘wildlife’ optrekt. Zie de zeehonden zonnebaden op de ijsschotsen, hoor de pinguïns schreeuwen. Beleef het onbeschrijfelijke gevoel als er een walvis naar boven komt. Ga op ontdekkingstocht naar Antarctica met Silversea Expedtions.

De Silversea expedities zijn qua sfeer klein, heel persoonlijk en zeer goed verzorgd. Het is een club-achtige omgeving, waar de expeditieleden hun best doen deze expeditie zo comfortabel mogelijk te organiseren.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Dag 1 Amsterdam- Buenos Aires vlucht en hotelnacht Buenos Aires
Dag 2 Vlucht Buenos Aires – Ushuaia ,Argentinië, transfer en inscheping
Dag 3-4 Info over bestemmingen  Antarctica , Drake passage, doorvaart
Dag 5-9 Ontdekken Antarctic peninsula, Antarctica
Dag 10-11 Drake passage, Antarctica, doorvaart
Dag 12 Ushuaia, ontscheping, transfer naar luchthaven en rederijvlucht van Ushuaia naar Buenos Aires.
Dag 12 Doorvlucht Buenos Aires – Amsterdam of verblijf Buenos Aires, indien gewenst.

Vanaf 11 dagen

Prijzen

Prijzen op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inbegrepen: de expeditie, excursies met expeditieleiding, zodiac gebruik, gekozen hut, all-inclusive verzorging aan boord met maaltijden en dranken.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering, vluchten Amsterdam-Buenos Aires en hotelnacht Buenos Aires. Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen en offreren graag op aanvraag.

Deze cruise wordt meerdere keren gevaren in 2016

Silver Explorer

Het Silver Explorer schip van rederij Silversea heeft een capaciteit voor 132 passagiers. Een klein schip dus, met een lengte van 107,90 meter bij een breedte van 15,80 meter. Het schip is in 1989 gebouwd en in 2008 gerenoveerd en heeft vier sterren.  Door haar grootte is het mogelijk om afgelegen gebieden te bevaren. Het schip heeft een all inclusive service, van fooien tot drankjes en excursies.  Ook heeft dit schip butler service in alle hutten.

De suites zijn voor een intiem schip groot te noemen. De meeste hebben geen balkon, maar dit is in de Antarctica regio ook niet nodig. De voordeligste is de expedition suite (36-37 m2), de duurste de owner’s suite (67 m2 incl 15 m2 veranda)

Aan boord: restaurant, theater, observation lounge, omkleedruimte, 7 zodiacs, boutique, fitness centre, medical centre, panorama lounge, outdoor grill, spa, viewing deck.

 

Download het dekplan

Dekplan Silver Explorer

Stel een vraag over de reis naar Antarctica met Silver ExplorerAntarctica

Een van de koudste bestemmingen is het continent Antarctica rond de zuidpool van de aarde. Antarctica wordt omringd door de Atlantische Oceaan, Indische Oceaan en Grote Oceaan, wat het een perfect gebied maakt voor cruises. Met eindeloze vergezichten geniet u vanaf de cruiseschepen van de meest bijzondere ijskappen. Naast de spectaculaire natuur bestaat er grote kans dat u orka's, pinguïns en zeehonden tegenkomt. Pak een dikke sjaal en muts in, om vanaf het dek het koudste continent ter wereld te bewonderen.