Mexico, Panama, Amerika en de Caraïben 2019 | Balmoral

Vertrek: 19 januari 2019 Terugkomst: 22 maart 2019 Aantal dagen: 63

Mexico, Panama, Amerika en de Caraïben 2019 | Balmoral

Prijs vanaf: € 7.199,-

Wereldcruise naar Mexico, Amerika en Caraïben!

Deze trans-atlantische droomreis wordt exclusief bij NRC Handelsblad gepresenteerd en is beschikbaar via de webwinkel van NRC.

Tijdens deze wereldcruise naar Mexico, het Caraïbisch gebied en Amerika kunt u rondkijken op de meest bruisende bestemmingen van Noord Amerika’s westelijke kust. De heerlijk ruikende tuinen en de weelderige trails van Madeira komen voorbij. Barbados en Bonaire voegen de Caraïbische smaak toe op deze cruise, waar u kunt relaxen op de prachtige stranden en op zoek kunt gaan naar de zeeschildpadden. Bewonder de architectuur in Cartagena en Panama waar u dan de spectaculaire sluizen doorgaat. Mexico is ook een ontdekkingstocht waard, Puerto Vallarta, Mazatlan; voor u ligt het open. En dan daarna op zoek naar de Amerikaanse Droom of het andere uiterste Alcatraz. Via St. Maarten terug naar Spanje en uw eindbestemming Southampton.

De vele faciliteiten aan boord zorgen ervoor dat u in de watten wordt gelegd. Er worden shows gegeven in het theater, of u kunt ontspannen in de heerlijke spa. U kunt een boek lezen in de bibliotheek of gebruik maken van de uitstekende service in de diverse bars & lounges. De spreektaal aan boord van de Balmoral is Engels.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Wereldcruise Balmoral 2019

Januari 2019
18 jan 2019 (mini)Bus vervoer naar Southampton en overnachting
19 jan Info over bestemmingen  Southampton , transfer naar schip en vertrek
 23 jan Funchal, Madeira, 2 dagen
 31 jan Info over bestemmingen  Bridgetown , Barbados
Februari 2019
 2 feb Kralendijk, Bonaire
 4 feb Info over bestemmingen  Cartagena de Indias, Colombia
 5 feb Colon, Panama
Panama kanaal, doorvaart
 9 feb Acajutla, El Salvador
 13 feb Puerto Vallarta, Mexico
 14 feb Mazatlan, Mexico
 15 feb Cabo San Lucas, Mexico
 19 feb San Francsico, USA, 3 dagen
 23 feb Info over bestemmingen  Los Angeles , USA
 24 feb San Diego, USA
Maart 2019
 1 mrt Acapulco, Mexico
 4 mrt Puntarenas, Costa Rica
 8 mrt Oranjestad, Aruba
 10 mrt Info over bestemmingen  Philipsburg , St. Maarten
 17 mrt Ponta Delgada, Azoren
 20 mrt La Coruna, Spanje
 22 mrt Southampton, ontschepen en per (mini)bus  naar NL

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

Prijs vanaf € 7.199,- per persoon.

Er zijn meer categorieen beschikbaar, zoals buitenhut, balkonhut, suite. Graag informeren wij u persoonlijk over de categorie die u zoekt of kiest. Prijzen zijn in euro’s, per persoon en op basis van 2-persoonsbezetting, tenzij anders vermeld.

De prijzen zijn inclusief gebruik gekozen hut. Alle maaltijden en entertainment aan boord en havengelden en inclusief vervoer naar Southampton en terug, exclusief fooien (advies ca. £4,00 per persoon per dag), drankjes, excursies en verzekeringen en eventuele visa.

Prijzen zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van dit moment en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De Balmoral

De Balmoral is een prettig cruiseschip van de Noorse rederij Fred. Olsen. Met 1.350 passagiers is het een middelgroot schip met alle faciliteiten die u mag verwachten. Restaurants, theater, bibliotheek, zwembaden, lounges en bars, kaartruimte, sauna en spa, sportruimte en wasserette.

Download het dekplan

Cruiseschip de balmoral dekplan

Stel een vraag over Balmoral L1902 2019, 64 dagenZuid-Amerika cruise met Balmoral 2020
Icon
Icon 71-daagse Zuid-Amerika cruise 2020 | Balmoral

71-daagse Zuid-Amerika cruise 2020 | Balmoral

van € 8.049,-

Bekijk boek nu

Cartagena

Gesitueerd aan de noordkust van Colombia is de werelderfgoedstad Cartagena. Een vesting met een geheel beloopbare oude stad.  De stad bestaat uit een mix van architecturen, de grootste aanwezige is de koloniale stijl, maar ook andere invloeden zijn zichtbaar.  De Italiaanse Cathedraal met de klokkentoren is er zo een.  Het Castillo de San Felipe de Barajas is de moeite waard en wordt gezien als een van de grootste vestingen ooit gebouwd door de Spanjaarden.  De tunnels, soms geopend waren zo gebouwd dat de voetstappen van de vijand te horen waren. Cartagena heeft vulcanische zandstranden en fantastische pleinen, prachtige straatjes en heerlijke cafe's alwaar lekkere zoetigheden worden geserveerd.

Bridgetown

Bridgetown

Little England of Bimshire: beter bekend als Barbados. Blauwe zee, witte stranden en oneindig veel palmbomen. Barbados is voor velen een droomeiland. Het tropische klimaat doet het goed bij de toeristen. Het koraaleiland dat miljoenen jaren geleden boven zee is uitgestegen wordt omringd door de meest prachtige onderwaterwereld. Wat niet veel mensen weten, is dat Barbados ook een rijke eetcultuur kent. Invloeden uit Afrika, het Caribisch gebied, West-Indie en Europa, samen met de Bajan-gerechten, vormen een genot voor de mond. Doordat het eiland omringt is met een groot aanbod aan vis, is dit ook het meest gegeten gerecht op het eiland. Ook biedt Barbados genoeg voor de cultuursnuivers. Prachtige handwerken wisselen zich af met tal van galerijen, kunstmarkten en festivals. Al met al is Barbados zeker de moeite waard.

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is voor de meeste mensen vooral bekend als Hollywood. De beroemde letters op de Hollywood Hills, zijn het symbool van de stad. In de stad kunt u handafdrukken van celebrities bekijken, winkelen of een bezoek brengen aan het attractiepark van Universal Studio's waar u achter de schermen van grote shows kunt kijken.

Southampton

Southampton

Bij de film Titanic denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de stad Southampton. Toch is dit de stad waar het wereldberoemde schip op 10 april 1912 vertrok richting New York – waar het nooit aan zou komen. Southampton is de belangrijkste havenstad van Engeland. Iedere dag vertrekken en arriveren er cruiseschepen van over de hele wereld. Behalve de haven heeft de stad ook tal van historische bezienswaardigheden te bieden. Het Maritime Museum en de Southampton City Art Gallery zijn absoluut een bezoekje waard. De stad biedt tal van mogelijkheden voor stadswandelingen door het oude centrum van de stad. Ook voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze Engelse havenstad. Southampton is de thuishaven van voetbalclub Southampton FC.

Philipsburg

St. Maarten

Philipsburg is de hoofdstad van St. Maarten en ligt tussen de Great Bay en Great Salt Pond. St. Maarten is als eerste gezien door Columbus op 11 november 1493. Het eiland is echter door een Schotse kapitein in dienst van de Nederlandse Marine in gebruik genomen als handelspost. Historische vestingwerken laten het strategisch belang zien van St. Maartens geschiedenis, Fort Amsterdam en Fort Willem.