Golf cruise – MS EUROPA 2

Vertrek: mei Terugkomst: juni Aantal dagen: vanaf 8

Golf cruise – MS EUROPA 2

Prijs vanaf: Op aanvraag

Luxueuze golfcruise met de MS Europa 2

Ontdek de wereld op een van de twee meest luxueuze cruiseschepen ter wereld: de MS EUROPA 2. Deze luxueuze golfcruise is perfect voor echte golfliefhebbers. Meestal met een vlucht, eventueel overnachting en een transfer voorafgaand aan uw cruise.

Een super deluxe cruise met bijzondere havens die voor veel andere schepen onbereikbaar blijven. Dit omdat dit relatief kleine schip, bijna yachtformaat bij de kleinere havens kan binnenvaren. Ze hebben Zodiacs aan boord voor de gasten. Ook excursies kunnen op maat voor u worden gemaakt.

Dit schip heeft onder andere golf cruises naar Portugal en Spanje, Canarische Eilanden, hierbij kunnen dan de golfcourses worden bijgeboekt. En wereldcruises? Die zijn er ook.  Omdat dit een bijzonder segment is, informeren wij graag persoonlijk en op maat.

De Golfreizen starten in Portugal of Spanje en duren rond de 11 dagen. Meer informatie? Bel of e-mail ons.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Uw vaarroute

De golf cruises starten in Portugal of Spanje en zijn vanaf 8 dagen. Voor een wereldcruise is het mogelijk om meer segmenten aan elkaar te plakken.

Prijzen

De prijzen voor deze luxueuze golfcruise zijn op aanvraag. We helpen u graag persoonlijk om een goed beeld te krijgen van uw wensen.

MS EUROPA 2

De MS EUROPA 2, het 5 sterren+ schip van Hapag Lloyd Cruises heeft ruimte voor 500 gasten en is gebouwd in 2013. Met 141 Veranda Suites, 59 Ocean Suites, en 16 Grand Ocean Suites, 25 Penthouse Suites en nog 2 Owner Suites is het een klein en intiem schip. De spreektaal aan boord is Duits en Engels.

Ze zijn van alle gemakken voorzien, de kleinste suites bemeten nog steeds 35 m2. Aan boord van dit schip zijn 12 Zodiacs om excursies mee te varen. Ze bieden zoveel excursie mogelijkheden aan, dat het bijna een individuele cruise wordt. En dan het dineren  – de meesterchefs staan klaar om uw maaltijd tot een hoogtepunt te maken. Of zoals ze zelf zeggen, de week heeft 7 restaurants…  Dan hebben we ontbijt en lunch nog niet besproken. Bij Ms Europa spreken ze van vrijheid dit je ergens brengt, beloftes van een jacht, en de belevenis van een klein resort. Zij bieden heel veel extra’s die inbegrepen zijn, zoals gevulde minibar, annuleringsverzekering, fietsen, butlerservice en meer.

Download het dekplan

MS EUROPA 2 - Dekplan

Stel een vraag over de luxueuze golfcruise met de MS EUROPA 2    Kunnen we u ergens mee helpen?


    We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

    Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

    Bel mij terug

    Kunnen we u helpen?