Expeditie cruises – HANSEATIC Nature & Inspiration

Vertrek: eigen keuze Terugkomst: eigen keuze Vanaf 10 dagen

Expeditie cruises – HANSEATIC Nature & Inspiration

Prijs vanaf: Op aanvraag

Op Expeditiecruise met Hapag Lloyd

Wilt u een bestemming op een andere manier ervaren? Stap dan aan boord bij HANSEATIC Nature of HANSEATIC Inspiration voor een geweldige expeditiecruise. Ontdek Spitsbergen, Antarctica, het Amazonegebied, de Caribbean of een andere unieke bestemming op één van de kleinschalige vijfsterren expeditieschepen van Hapag Lloyd. De kleine schepen komen op plekken waar de grotere cruiseschepen niet komen. En als ook de expeditieschepen niet verder kunnen, worden de kleine Zodiacs tevoorschijn gehaald. Aan boord van de kleine boten kunt u dichterbij de wildernis komen dan ooit tevoren.

Zoekt u net dat beetje meer avontuur, zonder daarbij af te doen aan comfort? Dan stellen de expeditiecruises aan boord van de Hapag Lloyd schepen zeker niet teleur. Afhankelijk van de cruise die u kiest is een vlucht of hotelovernachting noodzakelijk. Deze schepen bieden u geweldige expedities, avontuur en ontdekkingstochten en brengen u naar de meest bijzondere plekken op aarde. Aan boord van deze schepen heeft u de beschikking over rubber laarzen, parkas, Nordic Walking stokken, snorkelbenodigdheden en fietsen. En dan hebben we het nog niet over al het bijzondere en onverwachte dat elke dag voorbijkomt. Ga op avontuur!

Een paar voorbeelden van een expeditiecruise

  • Santa Cruz de la Palma naar Bridgetown – Treed in de voetsporen van grootse zeevaarders en ontdek het vulkanische Kaapverdië, steek de Atlantische oceaan over en beleef de Caribbean.
  • Reykjavik naar Dublin – Ontdek de extremen van de noordelijke eilanden en ga op avontuur naar oost Groenland, IJsland en Ierland.
  • Longyearbyen naar Tromsø – Maak een legendarische rondvaart om het indrukwekkende Spitsbergen. Aan ijs en avonturen geen gebrek tijdens dit spectaculaire avontuur.
  • Ushuaia naar Ushuaia – De ultieme reis om het indrukwekkende Antarctica van dichterbij te bewonderen. Laat de wereld die u kent achter u en geniet van de betoverende landschappen, koningspinguïns en onverwachte ontmoetingen.
  • Callao naar Ushuaia – Geniet langs de kust van Peru, Chili en het uiterste puntje van Argentinië van het samenspel van vulkanen, gletsjers en overblijfselen van eeuwenoude beschavingen.
  • Belem naar Iquitos – Een avontuur op de Amazone, talloze ontdekkingen wachten u in de dichte jungle van de Braziliaanse Amazone. Een reis die alleen op de nieuwste klasse expeditieschepen mogelijk is.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vul dit formulier in, dan bellen wij u terug.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Prijzen

Omdat de mogelijkheden bij deze bijzondere expeditiecruises van rederij Hapag Lloyd nogal uiteenlopen, zijn de prijzen ervan op aanvraag beschikbaar.

Neem direct contact met ons op of vul dit formulier in, dan bellen wij u terug.

Op de expeditiecruiseschepen HANSEATIC Nature en HANSEATIC Inspiration is slechts ruimte voor 230 passagiers (199 bij cruises rond Antarctica). De programma’s variëren in lengte, maar duren vrijwel allemaal tussen de 10 en 20 dagen. In sommige gevallen is een vlucht en een overnachting voorafgaand aan de cruise wenselijk. Wij adviseren u graag persoonlijk en op maat.

HANSEATIC Nature & HANSEATIC Inspiration

De HANSEATIC Nature en de HANSEATIC Inspiration, beide 5 sterren expeditie schepen van Hapag Lloyd Cruises hebben slechts ruimte voor 230 passagiers aan boord. Voor expedities rond Antarctica en Spitsbergen is er plaats voor 199 passagiers. Deze kleine expeditieschepen bevaren routes waar u het onverwachte kunt verwachten, spectaculaire tripjes in een van de 17 Zodiacs.  Daar waar het expeditieschip stopt gaat u verder met de Zodiacs en kunt u de wildernis bijna aanraken. De spreektaal aan boord is Duits en Engels. Aan boord van deze schepen zijn altijd experts en expeditieleiders. Zij kunnen u alles vertellen over de te maken expeditie. De expeditieleiders zorgen ervoor dat u aan boord van de Zodiacs en bij de excursies alle informatie krijgt die hoort bij ontdekkingstochten. Kleinschalig en groots in een expeditie. Kom aan boord en beleef.

Download het dekplan

HANSEATIC inspiration en Nature Dekplan

Vrijblijvende offerte aanvragen voor de Expeditiecruise met de schepen van HAPAG Lloyd

Bij een optie heeft u een hut een aantal dagen gereserveerd zonder kosten. In deze tussentijd kunt u beslissen of u daadwerkelijk met de desbetreffende reis mee wilt. De optietermijn kan wanneer nodig mogelijk verlengd worden wanneer de rederij meewerkt. Mocht u toch afzien van de desbetreffende reis wordt deze kosteloos geannuleerd. Na het invullen van dit formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u leggen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag de brochure aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

29-daagse cruise Alaska en Hawaii
29-daagse cruise Alaska en Hawaii

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 31 augustus 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

Route

29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
29-daagse cruise Groenland en IJsland
29-daagse cruise Groenland en IJsland

Schip: Nieuw-Statendam

Vertrekdatum: 29 juni 2025

Aantal dagen: 29

Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

Route

29-daagse cruise Groenland en IJsland route
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

Schip: Koningsdam

Vertrekdatum: 15 februari 2025

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

Route

36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
28-daagse cruise Amazone
28-daagse cruise Amazone

Schip: Zaandam

Vertrekdatum: 8 februari 2025

Aantal dagen: 28

Vertrek- en aankomsthaven: Miami

Route

28-daagse cruise Amazone
36-daagse cruise rondom Australië
36-daagse cruise rondom Australie

Schip: Westerdam

Vertrekdatum: 17 november 2024

Aantal dagen: 36

Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

Route

36-daagse cruise rondom Australië route
"); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */

Kunnen we u ergens mee helpen?


We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

Bel mij terug

Kunnen we u helpen?