Cruise door het Caribisch gebied in 2020 | Oriana

Vertrek: 6 januari 2020 Terugkomst: 3 februari 2020 Aantal dagen: 29 dagen

Cruise door het Caribisch gebied in 2020 | Oriana

Prijs vanaf: € 3.108,-

Cruise door het Caribisch gebied met Oriana

Begin het nieuwe jaar goed en stap begin januari in Southampton aan boord bij P&O cruises’ Oriana. Ervaar de ontspannen, hartverwarmende manier van leven in de Caribbean. Tijdens deze 29-daagse cruise brengt u onder andere een bezoek aan Sint Maarten, Antigua en Barbados, waar u het Caribische leven optimaal kunt beleven. Onderweg terug naar Southampton maakt Oriana nog een stop op de Azoren. Waar u de mogelijkheid heeft om het stijlvolle Ponta Delgada met haar koloniale architectuur te verkennen. Cultuur en natuur gaan hand in hand tijdens deze mooie cruise door het Caribisch gebied.

Tijdens de gehele cruise door het Caribisch gebied verblijft u comfortabel aan boord van de Oriana. De vele faciliteiten aan boord van dit heerlijke cruiseschip zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Er worden shows gegeven in het theater, films gedraaid in de bioscoop of u kunt ontspannen in de spa. U kunt een boek lezen in de bibliotheek of gebruik maken van de uitstekende service in de diverse bars & lounges.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Cruise caribbean Oriana 2020

Januari 2020
5 jan Vervoer naar Southampton en overnachting
6 jan Info-over-bestemmingen  Southampton , vertrek
10 jan Madeira
17 jan St Maarten
18 jan Antigua
19 jan St. Kitts
20 jan Pointe a Pitre
21 jan St. Lucia
22 jan Grenada
23 jan Barbados
30 jan Ponta Delgada, Azore
Februari 2020
3 feb Info-over-bestemmingen  Southampton , ontscheping

niet genoemde dagen zijn zeedagen

Prijzen

Hutcategorie Prijzen
Binnenhut  € 3.108,-

Er zijn meer hutcategorieën beschikbaar. Bel of mail voor meer informatie.

Inclusief :

 • Vervoer van Nederland naar Southampton en terug.
 • Transfer van hotel naar schip
 • Hotelovernachting Southampton
 • Havengelden
 • Alle maaltijden en entertainment aan boord

Exclusief :

 • Drankjes
 • Fooien
 • Excursies
 • Verzekeringen
 • Eventuele visa
 • Reis- en annuleringsverzekering

Er zijn meer categorieën beschikbaar, zoals buitenhut, balkonhut, suite. Graag informeren wij u persoonlijk over de categorie die u zoekt of kiest. Prijzen zijn in euro’s per persoon op basis van 2-persoonsbezetting, tenzij anders vermeld.

Prijzen zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van dit moment en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Oriana

Dit charmante 4-sterren schip behoort tot de vloot van het gerenommeerde Britse P&O Cruises. Het schip is gebouwd in 1995 en heeft een capaciteit van 1.828 gasten. Aan boord ervaart u een sfeer van tijdloze elegantie met Art Deco elementen en teak dekken.  De Oriana beschikt over veel voorzieningen waardoor u zich geen moment verveelt tijdens de cruise. In het Atrium bevindt zich een  Tiffany glas in lood plafond wat u de adem zal benemen. De voertaal is bij P & O is Engels.  Bij P & O wordt er veel zorg besteed aan het dineren en menu’s. Geniet van de Oriana op het water terwijl de wereld aan u voorbij glijdt en maak gebruik van een van de vele faciliteiten zoals casino, bars&restaurants, sportruimte, atrium, bioscoop, 3 buitenzwembaden en 5 whirpools, de magnifieke bibliotheek en nog veel meer!  U bent natuurlijk ook van harte welkom om uw eigen excursies te boeken of te regelen.

Download het dekplan

Oriana deckplan

Stel een vraag over de cruise naar de Caribbean met Oriana

Southampton

Southampton

Bij de film Titanic denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de stad Southampton. Toch is dit de stad waar het wereldberoemde schip op 10 april 1912 vertrok richting New York – waar het nooit aan zou komen. Southampton is de belangrijkste havenstad van Engeland. Iedere dag vertrekken en arriveren er cruiseschepen van over de hele wereld. Behalve de haven heeft de stad ook tal van historische bezienswaardigheden te bieden. Het Maritime Museum en de Southampton City Art Gallery zijn absoluut een bezoekje waard. De stad biedt tal van mogelijkheden voor stadswandelingen door het oude centrum van de stad. Ook voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze Engelse havenstad. Southampton is de thuishaven van voetbalclub Southampton FC.