Advies over een wereldcruise

Icon 19/11/2017
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Een vakantie moet natuurlijk perfect zijn. Zeker zo’n droomreis als een wereldcruise moet tot in de puntjes geregeld worden. Dit soort reizen zijn letterlijk onvergetelijk en voor sommige mensen een “once in a lifetime experience”. Daarom is een goed advies over een wereldcruise van zeer groot belang. Bij Wereldcruisen.nl helpen we u daar uiteraard graag bij.

Op welk cruiseschip bent u te gast?

Een cruisevakantie begint bij een (soms lange) voorbereiding. Dit begint meestal minimaal een jaar voordat u daadwerkelijk aan boord stapt, soms zelfs wel langer. Gezien de impact van dit soort reizen, is dit ook helemaal niet zo gek. Er moeten vaak zaken als het papierwerk, de juiste documenten etc. geregeld worden. Voordat u daar aan begint, komt nog een hele belangrijke zaak aan de orde: op welk cruiseschip bent u straks te gast?

De keuze voor een cruise lijkt een hele makkelijke, maar niets is minder waar! Zodra u op internet gaat zoeken, denkt u hier ongetwijfeld anders over. Het internet staat namelijk vol met diverse cruiseaanbieders. Vanzelfsprekend zijn dit de rederijen zelf, maar er zijn ook diverse cruiseaanbieders die ook allemaal een wisselend aanbod hebben. Uiteraard hebben zij allemaal ongetwijfeld het beste met u voor. Ziet u “door de schepen de zee” nog?

Welke cruise sluit het beste aan bij uw wensen?

Door de overvloed aan cruises is het erg lastig om te bepalen welke cruise het meest geschikt voor u is en welke rederij het beste bij uw voorkeuren en wensen past. Het aanbod in cruises is overweldigend.

U kunt de volledige wereld rond cruisen. U kunt de mooiste plekken op aarde bezoeken, van de adembenemende natuurgebieden, indrukwekkende cultuur, fascinerende historie, de mooiste steden en de prachtigste paradijselijke stranden. Daarbij kunt u heerlijke excursies maken en de verschillende activiteiten doen. Wat kiest u? Welke cruise sluit het beste aan bij uw wensen?

Goed advies over een wereldcruise

Een goed advies over een wereldcruise helpt u ongetwijfeld verder. De vraag is of u daarmee op het internet veel verder komt. Iedere aanbieder heeft (zoals aangegeven) het beste met u voor, maar welke aanbieder heeft nu écht het beste met u voor? Daarnaast is het via het internet moeilijk om écht persoonlijke service te krijgen en te zorgen dat uw wensen op de juiste manier geïnterpreteerd worden. Dit is zeker wel van groot belang in een veelzijdig cruiseaanbod.

Wereldcruisen.nl zit voor u klaar en geeft u graag een goed, persoonlijk advies over een wereldcruise. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat niet gebonden is aan een bepaalde rederij. Wij kunnen u iedere (zowel wereld- als rivier)cruise aanbieden van alle gerenommeerde rederijen.

Welke richting gaat u op?

Door onze ongebondenheid zullen wij u nooit een richting opsturen. Alhoewel… we kijken samen met u welke cruises het beste bij uw wensen aansluiten en helpen u met het maken van een weloverwogen keuze. Als u een keuze heeft gemaakt, dan zullen we u de juiste richting opsturen door u volledig te helpen bij alle voorbereidingen. Uw vakantie begint direct als u de voordeur uitstapt. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is tot het moment dat u weer thuis bent.

Van harte welkom voor een persoonlijk cruise advies

Voor een goed cruise advies nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Amersfoort. Daarnaast behoort een afspraak bij u thuis ook tot de mogelijkheden. Alleen op deze persoonlijke manier kunnen wij u optimaal adviseren en u de meest geschikte cruise aanbieden. Ons ervaren team helpt u bij iedere vraag.

Wij begrijpen dat een cruise volledig perfect moet zijn. Wij zijn er voor u! Wilt u een afspraak inplannen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

  Op welke datum wilt u graag een afspraak?

  Kom naar de gratis informatiedag

  Wilt u meer weten over (wereld)cruisen? Bent u benieuwd naar specifieke rederijen? Op 24 mei 2024 organiseert Wereldcruisen.nl in samenwerking met DockC Cruisepartners een gratis informatiedag in Amersfoort.

  Vraag de brochure aan

  Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een paar minuten de brochure van Holland America Line in uw mailbox. 

  29-daagse cruise Alaska en Hawaii
  29-daagse cruise Alaska en Hawaii

  Schip: Westerdam

  Vertrekdatum: 31 augustus 2025

  Aantal dagen: 29

  Vertrek- en aankomsthaven: Seatle

  Route

  29-daagse cruise Alaska en Hawaii route
  29-daagse cruise Groenland en IJsland
  29-daagse cruise Groenland en IJsland

  Schip: Nieuw-Statendam

  Vertrekdatum: 29 juni 2025

  Aantal dagen: 29

  Vertrek- en aankomsthaven: Rotterdam

  Route

  29-daagse cruise Groenland en IJsland route
  36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas
  36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas

  Schip: Koningsdam

  Vertrekdatum: 15 februari 2025

  Aantal dagen: 36

  Vertrek- en aankomsthaven: San Diego

  Route

  36-daagse cruise Hawaii, Tahiti en Marquesas - route
  28-daagse cruise Amazone
  28-daagse cruise Amazone

  Schip: Zaandam

  Vertrekdatum: 8 februari 2025

  Aantal dagen: 28

  Vertrek- en aankomsthaven: Miami

  Route

  28-daagse cruise Amazone
  36-daagse cruise rondom Australië
  36-daagse cruise rondom Australie

  Schip: Westerdam

  Vertrekdatum: 17 november 2024

  Aantal dagen: 36

  Vertrek- en aankomsthaven: Sydney

  Route

  36-daagse cruise rondom Australië route
  "); mywindow.document.close(); mywindow.focus(); mywindow.print(); mywindow.close(); return true; } /* ]]> */