Lees alles over onze wereldcruises in het magazine Ontdek in Stijl

Icon 30/01/2017
Icon Door wereldcruisen
Icon 0 reacties

Een wereldcruise is geen vakantie die u zomaar even uitkiest. Het vraagt een andere benadering dan het boeken van een stedentrip en zelfs een andere benadering dan het boeken van de langere meerweekse vakantie. Om u volledig te kunnen inlezen gedurende de voorbereiding van uw ultieme wereldcruise, is het handige magazine Ontdek in Stijl uitgekomen. Hierin staat alle informatie over ons cruiseaanbod van 2018.

Ons Ontdek in Stijl magazine is niet langer beschikbaar. Bekijk ons interactieve magazine met ons aanbod voor 2019.

Is het boeken van een vakantie via internet zaligmakend?

Een vakantie boeken of een weekend weg reserveren is in deze moderne tijd een route over het internet. Het aantal reisboekingen via het internet stijgt snel ten opzichte van een aantal jaren geleden. Er is op het net veel informatie te vinden over de beoogde bestemming en de reisaanbieders bieden zichzelf al snel op het scherm aan. Dit “moderne reisbureau” is 24/7 geopend.

Het boeken van een reis op het internet is voor veel vakanties natuurlijk een prima methode, al is de reiziger op deze manier wel een nummer. Ieder persoonlijk advies wordt door deze moderne manier van boeken vrijwel onmogelijk gemaakt. Daarnaast kunnen de afbeeldingen en de teksten op internet zeer vertekenend zijn ten opzichte van de werkelijkheid.

Een ander nadeel van het internet is dat het niet optimaal geschikt is om hele lange teksten te lezen. Mensen scannen de teksten, lezen enkele stukjes tekst, kijken naar de afbeeldingen en verliezen snel de aandacht. Hier spelen aanbieders op in door slechts de highlights weer te geven.

Reader Offers helpt u persoonlijk bij het boeken van een wereldcruise

Een weergave van de highlights is vaak niet voldoende bij het boeken van een wereldcruise. Cruisevakanties zijn droomvakanties die zorgvuldig uitgezocht moeten worden. De keuze van deze, in sommige gevallen, once in a lifetime vakanties is erg persoonlijk en moeten volledig bij u passen om hiervan optimaal te kunnen genieten.

Reader Offers is de grootste zelfstandige wereldcruisespecialist van Europa. Met onze jarenlange ervaring in de cruise branche kunnen wij u uitstekend helpen bij het maken van de voor u juiste droomcruise keuze. We maken graag tijd om u van deskundig advies te voorzien, bij u thuis of op ons kantoor.

Lees alle cruise informatie in het magazine Ontdek in Stijl

Naast persoonlijk advies ervaren veel mensen het ook als zeer prettig om eerst in alle rust de uitgebreide informatie over het cruiseaanbod tot zich te nemen uit een magazine. Een magazine geeft meer mogelijkheden alles eens rustig op de bank te bekijken, door te lezen en te vergelijken. Dit vergemakkelijkt het uitzoeken van die volledig bij u passende cruise.

Een groot deel van het cruise aanbod van Reader Offers staat beschreven in het magazine “Ontdek in Stijl”, dat onlangs is uitgekomen. In dit prachtige glossy magazine staan onze cruises uitgebreid beschreven, hetgeen u een goed beeld zal geven van de veelzijdige mogelijkheden die er geboden worden.

Daarnaast staat in het magazine gedetailleerdere informatie over de reis, de rederij, de cruiseschepen, de bestemmingen en de bezienswaardigheden aldaar, zodat u tot een betere keuze kunt komen. Dit is uitstekend geschikt voor het maken van een goede voorselectie, voordat wij u vanzelfsprekend persoonlijk verder kunnen helpen.

Het magazine zal zeker zorgen voor een stukje vakantievoorpret, in de voorbereiding op een ongetwijfeld indrukwekkende cruise. Na het lezen van het magazine begeleiden wij u graag verder om uw plannen uit te werken.