Feestelijke wereldcruise in 2023 | Queen Victoria

Vertrek: 11 januari 2023 Terugkomst: 23 april 2023 Aantal dagen: 101

Feestelijke wereldcruise in 2023 | Queen Victoria

Prijs vanaf: € 19.000,-

Jubileum wereldcruise met Queen Victoria in 2023

Cunard viert in 2023 de 100ste verjaardag van hun wereldcruises. In 1923 maakte de RMS Laconia de eerste cruise rondom de wereld voor Cunard. 100 jaar later maakt Cunard een unieke wereldcruise met Queen Victoria in 2023, geïnspireerd op de iconische reis van RMS Laconia. Tijdens deze wereldcruise bezoekt u maar liefst 10 havens die de RMS Laconia ook in 1923 aandeed.

Op 11 januari 2023 vertrekt de Queen Victoria uit de haven van Southampton voor een prachtige, 101-daagse reis rondom de wereld. De eerste stop is al direct een highlight, want u krijgt 2 dagen lang de mogelijkheid om the city that never sleeps: New York te verkennen. Vervolgens zet Cunards Queen Victoria koers richting het zuiden, waar u een aantal Caribische eilanden aandoet voordat het schip begint aan de doorvaart van het Panamakanaal. Iets wat iedere cruiser minstens één keer moet ervaren. Maar er is meer! Deze wereldcruise met Cunards Queen Victoria bezoekt ook Nieuw-Zeeland en de oostkust van Australië voordat u Zuid-Oost Azië verkent.

Via meerdaagse bezoeken aan onder andere Hong Kong en Singapore, vaart u richting het Midden Oosten. Hier bezoekt u onder andere Dubai en Salalah en ervaart u een van de zeven wereldwonderen in Petra. Na 101 dagen cruisen arriveert dit majestueuze schip van Cunard wederom in de haven van Southampton.

Dompel uzelf onder in deze feestelijke reis terwijl u unieke bestemmingen bezoekt. Niet alleen de route staat in het teken van het jubileumjaar, ook aan boord is het feestelijk. Van speciale menu’s geïnspireerd op de beste wereldkeukens tot een spectaculaire feestelijke editie van de traditionele afternoon tea: de wereldcruise met Queen Victoria in 2023 is een viering van het (wereld)cruisen die u niet wilt missen.

Het is ook mogelijk om deze wereldcruise zonder meerprijs in Hamburg te starten. Uw cruise begint dan op 9 januari en eindigt op 25 april 2023.

Queen Victoria is een cruiseschip van rederij Cunard.

Niet de cruise voor u? Bekijk onze andere cruises.

Ontdek uw vaarroute

Wereldcruise Queen Victoria 2023 jubileum wereldcruise

Het is ook mogelijk om deze wereldcruise zonder meerprijs in Hamburg te starten. Uw cruise begint dan op 9 januari en eindigt op 25 april 2023.

Januari 2023
10 jan Info over bestemmingen  Southampton , Engeland, inscheping
19 jan New York, Verenigde Staten, 2 dagen
20 jan Philipsburg, St. Maarten
26 jan Oranjestad, Aruba
24 jan Info over bestemmingen  Panamakanaal , doorvaart
31 jan Huatulco (Santa Cruz), Mexico
Februari 2023
03 feb Cabo San Lucas, Mexico
06 feb San Francisco, VS, 2 dagen
12 feb Hilo, Hawaii, Verenigde Staten
13 feb Honolulu, Verenigde Staten
15 feb Internationale datumgrens over
19 feb Apia, Samoa
21 feb Nuku’alofa, Tonga
24 feb Auckland, Nieuw-Zeeland
25 feb Tauranga, Nieuw-Zeeland
26 feb Bay of Islands, Nieuw-Zeeland
Maart 2023
01 mrt Sydney, Australië, 2 dagen
05 mrt Cairns, Australië
09 mrt Darwin, Australië
14 mrt Manila, Filipijnen
16 mrt Hong Kong, China, 2 dagen
19 mrt Nha Trang, Vietnam
22 mrt Singapore, 2 dagen
25 mrt Langkawi, Maleisië
28 mrt Colombo, Sri Lanka
April 2023
02 april Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, 2 dagen
06 april Salalah, Oman
11 april Petra, Jordanië
13 april Suez kanaal, doorvaart
16 april Napels, Italië
20 april Lissabon, Portugal
23 april Info over bestemmingen  Southampton , Engeland, ontscheping

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

Hutcategorie  Reissom vanaf
Binnenhut € 19.000,- p.p.
Buitenhut met vrij uitzicht € 23.450,- p.p.
Balkonhut € 26.600,- p.p.
Suite € 60.000,- p.p.

Bij bovenstaande reissom is inbegrepen

 • On Board Credit
  • Binnenhut: US$ 450,- p.p.
  • Buitenhut: US$ 550,- p.p.
  • Balkonhut: US$ 600,- p.p.
  • Suite: US$ 1050,- p.p.

Prijzen zijn per persoon op basis van tweepersoons bezetting. Onder voorbehoud van actuele beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen.

Queen Victoria

Schoonheid, elegantie en het beste van Cunards koninklijke erfgoed is terug te vinden aan boord van de Queen Victoria. Het schip beschikt over de modernste faciliteiten en is van alle gemakken en luxe voorzien. Het zal u aan boord van de Queen Victoria aan niets ontbreken.

Download het dekplan

Dekplan Queen Victoria

Vrijblijvende offerte aanvragen voor de wereldcruise met de Queen Victoria in 2023

Bij een optie heeft u een hut een aantal dagen gereserveerd zonder kosten. In deze tussentijd kunt u beslissen of u daadwerkelijk met de desbetreffende reis mee wilt. De optietermijn kan wanneer nodig mogelijk verlengd worden wanneer de rederij meewerkt. Mocht u toch afzien van de desbetreffende reis wordt deze kosteloos geannuleerd. Na het invullen van dit formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u leggen.

  U kunt meerdere opties kiezen.

Southampton

Southampton

Bij de film Titanic denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de stad Southampton. Toch is dit de stad waar het wereldberoemde schip op 10 april 1912 vertrok richting New York – waar het nooit aan zou komen. Southampton is de belangrijkste havenstad van Engeland. Iedere dag vertrekken en arriveren er cruiseschepen van over de hele wereld. Behalve de haven heeft de stad ook tal van historische bezienswaardigheden te bieden. Het Maritime Museum en de Southampton City Art Gallery zijn absoluut een bezoekje waard. De stad biedt tal van mogelijkheden voor stadswandelingen door het oude centrum van de stad. Ook voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze Engelse havenstad. Southampton is de thuishaven van voetbalclub Southampton FC.

Panamakanaal

Panamakanaal

Met een lengte van zo’n 81 kilometer verbindt het Panamakanaal de Caraibische Zee met de Grote Oceaan. Door de jaren heen is het kanaal een belangrijke ader geworden in het intercontinentale transport. Maar niet alleen vrachtschepen maken de doorsteek over het Panamakanaal, ook cruiseschepen komen regelmatig voorbij. Niet iedereen kan maar zo over het kanaal gaan varen met zijn bootje. Afhankelijk van de groot van een schip moet er tol betaald worden. Dit kan oplopen tot meer dan twee ton. Jaarlijks varen er zo’n 14.000 schepen over het Panamakanaal. Dit betekent dat er gemiddeld 38 schepen per dag de oversteek maken. In de acht uur durende oversteek kunt u uw ogen uitkijken. Prachtige natuur omringt het water en op sommige plekken passen de schepen maar net door de sluizen. Een bijzondere ervaring op een bijzondere plek.

Kunnen we u ergens mee helpen?


We adviseren u graag persoonlijk over een passende (wereld)cruise. Wilt u gratis en vrijblijvend advies?

Bel ons op 026 – 30 32 35 2 of stuur een e-mail naar info@wereldcruisen.nl. U kunt ook via onderstaande knop het formulier invullen, dan bellen wij u terug op een moment dat het u uitkomt.

Bel mij terug

Kunnen we u helpen?